2777
2789
عنوان

چرا بارداری ها اینجوری شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 63 پست
آره بخدا میخواستم نرم غربالگری ولی دکترم یه جوری گفت غربالگری حتما میری فلان آزمایشگاه اصلا جرات نک ...

ببخشید میشه اگه یاداوری بارداری قبلی براتون سخت نیست بهم بگید چطور اون اتفاق افتاد چطور متوجه شدید و چند وقت بعدش اقدام کردین

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا من یه مادر پر از استرس

من باید آمینوسنتز بشم بخاطر ازدواج فامیلی و یه ژن معیوب و این شده سوهان روحم بخدا از روزی که باردارشدم همش شبا خوابای عجیب میبینم که همش از استرسمه

تو رو خدا دعام کنید. 

دقیقا منم از همه میپرسم شماها از بارداری لذت میبرین؟باورم نمیشه کسی باشه که بتونه از بارداری با این ...

یعنی دائم سعی میکنم خودمو آروم کنم بگم بیخیال 

مگه چند درصد این مشکلاتو دارن

باز همون موقع از این خبرها میشنوم😐😐😐

انشالله عزیزم تو هم واسه من دعا کن بخدا خیلی سخته اللهم صلی علی محمد و آل محمد 

بنظرم اگر میخای کمتر استرس بگیری کمتر بیا نی نی سایت اینجا همه یا بچه سقط کردن یا بچه دارنمیشن ادم دلش یهوووو میریزه

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
هرچی نفوس بدبرنی همون میشه ادمی که باردارهیچ وقت انرژی منفی نبایدداشته باشه وقتی به خداتوکل کنی انرژ ...

خیلیییی خوبه 

منم دفعه قبل که پوچ بود همین طوری بودم

خیلی آرامش داشتم

هی میگفتم توکل به خدا

میگفتم بابا چرا نفوس بد بزنم

حتی به خیلی ها گفته بودم که باردارم

مامانم میگفت حالا یکم صبر کن صدای قلبشو بشنوی بعد بگو

میگفتم چرا نشونم بابا حتما میشنوم

ولی وقتی فهمیدم پوچه دنیاااا رو سرم خراب شد

بعد اون دیگه نتونستم خودمو آروم کنم

هرچی نفوس بدبرنی همون میشه ادمی که باردارهیچ وقت انرژی منفی نبایدداشته باشه وقتی به خداتوکل کنی انرژ ...

منم تا سونو ان تی اصلا نرفتم واسه شنیدن صدای قلبش... چون سونوی ضروری نیست...فقط استرس بیخود میده به مادرا

شروع کاهش وزن ۹۸/۶/۳،وزن شروع ۷۸.۴۰۰ وزن فعلی۷۴.۷۰۰...وزن هدف ۶۰...به امید خداااا...
من دیروز بهم گفتن بارداری پوچه و باید سقط کنم دنیا رو سرم خراب شد ..تو شش هفته مونده رشد نکرده

بدترین حس دنیاست

واقعا درکت میکنم عزیزم

منم تیر ماه به همین دلیل سقط کردم

انشالله خدا کمکت کنه

خیلیییی خوبه  منم دفعه قبل که پوچ بود همین طوری بودم خیلی آرامش داشتم هی میگفتم توکل به خدا ...

عزیزم از این موردا هست پیش میاد دیگهدقرار نیست هر دفعه همین اتفاق واست بیفته...دکترم که رفتی خدا روشکر خوب بوده پس حتما حال بچت خوبه

شروع کاهش وزن ۹۸/۶/۳،وزن شروع ۷۸.۴۰۰ وزن فعلی۷۴.۷۰۰...وزن هدف ۶۰...به امید خداااا...
یه خاوم وقتی باردار میشه بیچاره هم خودش هم شوهرش هم اطرافیاشون تو اون 9ماه کلی استرس میگیرن تا این ب ...

شوهرم که دیوونه شده

میگه بس کن بابا 

این طوری بخوای حساب کنی بعد تولد هم هر لحظه ممکنه یه اتفاقی بیفته

واقعا خیلی حسه بدیه بخدا اصلا نمیتونم از بارداری لذت ببرم

منم اینجوری شدم بخدا اصلا حس خوبی ندارم اصلا خوشحال نیستم همش نگران سقطم همش میگم نکنه بچه چیزیش بشه 

انقد اینجا این چیزا خوندم اعصابم بهم ریخته اما ادم نمیشم بازم میرم توتاپیک های سقط  جنین مرگ جنین 

همش فکرمیکردم بارداریم خیلی خوشحال باشم اما نیستم 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
وای خدا من یه مادر پر از استرس من باید آمینوسنتز بشم بخاطر ازدواج فامیلی و یه ژن معیوب و این شده سو ...

به خودت استرس نده که بدتر میشی همش به یه زایمان راحت وبیه بچه سالم وخوشگل فکر کن فکرای بدو بریز دور ببین چقدر برات ساده شه 

بدترین حس دنیاست واقعا درکت میکنم عزیزم منم تیر ماه به همین دلیل سقط کردم انشالله خدا کمکت کنه

من همه علایم بارداری رو دارم تهوع ..گرسنگی و ..حتی یه ذره لکه بینی یا درد ندارم ..به حساب سونوی قبلیم الان باید هشت هفته میبودم ولی سونو دیروز گفت شش هفته 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
ببخشید میشه اگه یاداوری بارداری قبلی براتون سخت نیست بهم بگید چطور اون اتفاق افتاد چطور متوجه شدید و ...

هفته ۸ رفتم سونو قلب گفت یه هفته رشدش کمتره ولی همه چیز طبیعیه و نگران نباش برو هفته دیگه بیا برای صدای قلب تو اون هفته خیلیییی کم لکه بینی داشتم

هفته بعد که رفتم گفت همچنان همون طوره و هیچ رشدی نداره

با قرص سقط کردم و بعد سه دوره پریود اقدام کردم