2777
2789
عنوان

چرا بارداری ها اینجوری شده؟

842 بازدید | 63 پست

سلام دوستان

خوبین؟ 

راستش من یه بار بارداری پوچ داشتم و الان دوباره باردارم ولی همش نگرانم با اینکه صدای قلبشو شنیدم نگرانم وقتی واسه غربالگری میرم بگه زبونم لال رشدش متوقف شده آخه تو این مدت دائممممم از این خبرها بهم رسیده

من یه پسر هم دارم ۴ سالشه ولی اون موقع حداقل من اینقدر این چیزها رو نمیشنیدم 

یادمه فقط منتظر شنیدن صدای قلبش بودم و وقتی شنیدم دیگه به همه گفتم ولی الان اصلا جرات نمیکنم به کسی بگم باردارم

آخه چرا اینقدر سقط زیاد شده واقعا؟؟؟!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خاطر سبک زندگیمون به خاطر الودگی هوا به خاطر همه پارازیت ها به خاطر روغنامون به خاطر سبزیجاتمون به خاط مرغ وگوشتمون همه چیمون غیر بهداشتی وغیر اورگانیکه همیه چیمون هورمونیه چه انتظاری میشه داشت با این وضع؟؟؟مردامون یه چند سال دیگه همه به سمت عقیم شدن وناباروری کامل میرن کی قیدیم اینطوری بود داریم داغون میشیم به مرور 

منم همه حس های تو رو داشتم تا اینکه رفتم غربالگری همه چی خوب بود ولی باااز همچنان نگرانم  ترس د ...

واقعا خیلی حسه بدیه بخدا

اصلا نمیتونم از بارداری لذت ببرم

واقعا خیلی حسه بدیه بخدا اصلا نمیتونم از بارداری لذت ببرم

واسه منم دعا کن نی نی سالم بیاد پیشم😗

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

هرچی نفوس بدبرنی همون میشه ادمی که باردارهیچ وقت انرژی منفی نبایدداشته باشه وقتی به خداتوکل کنی انرژی مثبت میادسراغت .من بچم ۱سالشه تاموقع قربالگری نرفتم براشنیدن قلب اطرافیان میگفتن چه بیخیالی ولی ارامش داشتم وتوکلم به بالایی بودیه حاملگی بدون استرس اصلاازهیچی نمیترسیدم چون ارامش داشتم واین مهم

باهم مهربان باشیم شایدفردانباشیم....😍😍😍
همش شده استرس آزمایش سونو.غربالگری.رشد.وزن و... به اصطلاح اومدن بهتر کنن بدتر شده نمیگن اینهمه استرس ...

آره بخدا

میخواستم نرم غربالگری ولی دکترم یه جوری گفت غربالگری حتما میری فلان آزمایشگاه اصلا جرات نکردم حرف بزنم😐😐😐