2777
2789
عنوان

اه لعنت به من😔

269 بازدید | 23 پست

مدت دوستیمون خیلی کوتاه بود،ولی واقعا ازش خوشم اومده بود حتی میشه گفت دوسش داشتم.

حدودا دو ماهه کاتیم ولی بازم دلم تنگ میشه بعضی اوقات😔بخصوص که فامیلمه الان تو استوری یکی دیگه از فامیلامون دیدمش.قلبم تند میزنه انگار یه بغضی دارم.

نمیگم خیلی دلم تنگ شده یا خیلی دوسش دارم 

ولی دلم میخواست باشه باهام

نه تبسم نه اشاره نه سوالی هیچ چیز...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم😔

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

عزیزم سعی کن ب قدری خودتو واسه دیگران اب کنی ک اونا همون قدرم واسه خودت اینکارو بکنن کسی ک رفته و دوماهه پشت سرشم نگا نکرده رو بیخیال شو بر گذشته ها صلوات گل من مطمئنم باش تنها ادم خوووووب روی کره زمین اوشون نبودن☺

عزیزم سعی کن ب قدری خودتو واسه دیگران اب کنی ک اونا همون قدرم واسه خودت اینکارو بکنن کسی ک رفته و دو ...

آره میدونم همینطوره،خودم منطقی برخورد کردم کات کردم باهاش و از همه جا بلاک کردم که هیچ راه ارتباطی باهام نداشته باشه

ولی خب دله دیگه بعضی وقتا منطق سرش نمیشه

خودت کات کردی خودتم ناراحتی ؟!!!!!!!! دنبال این چیزا نرو ب زندگیت برس خیلی ریسک کردی با فامیل دوست ...

آخه میدونستم تهش هیچی نیست.

گفتم تا وابستگیم بیشتر نشده کات کنم،چون دیر یا زود کات میشد. دلم نمیخواست فردا روزی که زن گرفت چشمم دنبالش باشه