2777
2789
عنوان

اه لعنت به من😔

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 23 پست

واقعا اگه کسی رو فقط صرفا با سیاست نگه داری همون بهتر که نباشه تو حق عشق دوست داشته شدن محبت و توجه رو داری اگه واقعا یکی تورو واسه خودت نخواد و راحت ترکت کنه با سیاست هم که باشی دیر یا زود میره اونایی هم که با کلی ادم دوست میشن و مثلا زرنگن خدا اخرش قسمت یکی از خودشون زرنگتر میکنه

🍃هرکجاهستم باشم آسمان مال من است🍃
آره میدونم همینطوره،خودم منطقی برخورد کردم کات کردم باهاش و از همه جا بلاک کردم که هیچ راه ارتباطی ب ...

حالا ک انقد منطقی هستی پس دلتم خیلی زود فراموشش میکنه 😘😘سعی کن خودتوسرگرم کنی ک یادش نیفتی عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اگه کسی رو فقط صرفا با سیاست نگه داری همون بهتر که نباشه تو حق عشق دوست داشته شدن محبت و توجه ...

چقدر خوب بود اون قسمتی که گفتی حق دوست داشته شدن و توجه رو دارم☺

نه تبسم نه اشاره نه سوالی هیچ چیز...
چقدر خوب بود اون قسمتی که گفتی حق دوست داشته شدن و توجه رو دارم☺

عزیزم سعی کن با کارهایی که حس لذت از خودت رو بهت میده خودتو مشغول کنی و باز خودتو پیدا کنی 

🍃هرکجاهستم باشم آسمان مال من است🍃
من هرموقع اسم کاربری شما رو میبینم خیلی ناراحت میشم آخه چرا کاش بمیری؟؟؟

زندگیه دیگه ابجی گاهی اتفاقاتی میفته ک هر چقدرم قوی باشی هرچقدر ادعات بشه بازم تهش کم میاری خسته میشی میبری اینجور مواقع فک میکنی هیچ چی جز مرگ ب ادم ارامش نمیده😕😞