2777
2789
عنوان

علت درد کمر بعد از سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 12538 بازدید | 97 پست

من طبیعی بودم

گفتن میخوای از کمر بی حست کنیم درد نکشی؟گفتم نه اگر اینجوری‌میخواستم میرفتم سز

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیهوشی که دیگه وجود نداره گلم انجام‌ نمیدن این ۱ ۲ اینکه اگه اصولی انجام بشه به مراتب بهتر از سزار ...

حالا سر زایمان طبیعی که از دردبیچاره شدی یاد من بیوفت که شیک رفتم اتاق عمل بچمو دادن بغلم شیک و راحتم مرخص شدم

عزیزم من همین چند ماه پیش تازگی با اختیار خودم بیهوش شدما اطلاعات غلط نده  

عزیزم فقط در صورتی که آشنا داشته باشی یا مشکل خاصی داشته باشی

نظرسنجی کنی متوجه میشی که تقریبا بیهوشی برای سزارین تقریبا به صفر رسیده

دقیقا همینه من تازه باید نگاه کنم‌ببینم دکتر بیهوشب یه فرد خاص باشه تو بیمارستان من فقط یه دکتره ک ...

من اصلا ندونستم دکتر بیهوشیم کی بود فقط دکتر خودمو میشناختم اوایل که انقدر کمرم درد میکرد داد میکشدم واقعا فکر میکردم کمرم دوتا شده و نمیتونم ذره ای راست بشم الان هم همیشه هر وقت از خواب بیدار میشم یا نیمه های شب کنر درد شدیدی دارم ولی یک ربع بعد از بیدار شدنم خوب میشه.

حالا سر زایمان طبیعی که از دردبیچاره شدی یاد من بیوفت که شیک رفتم اتاق عمل بچمو دادن بغلم شیک و راحت ...

😳😳😳

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عزیزم فقط در صورتی که آشنا داشته باشی یا مشکل خاصی باشی نظرسنجی کنی متوجه میشی که تقریبا بیهوشی برا ...

من نه آشنا داشتم نه مشکل خاصی 

زن پسر خالم دوماه پیش 

منم ۶ ماه پیش 

اطلاعات استباه نده

دختر خالمم بارداره دکترش گفته بیهوشی یا بی حسی با نظر خودت

بیا اینک از عوارض طبیعی

آمپول زدن تو کمر را گفتن عوارض سزارین میشه اونموقع طبیعی اوردن چه فایده ای داره

خداروشکر عمل شما خوب بوده ماله هم خوب نیست که جاری من هم شیک رفت ولی تو اتاق عمل دوبار ایست کرد رحمش جمع نشد درش اوردن دعا کن منم شیک برم وشیک مرخص بشم

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
خدا کمک میکنه الکی سزارین ترویج ندین لطفا

ببین من‌طبیعی بودم

.اینقد خوب بود

بچه که بیاد بیرون دنیات قشنگ میشه دیگه❤❤خیلی خوبه..فقط باید الکی جیغ و داد نکنی و فقط و فقط زور بزنی تند تند🤩🤩🤩🤩

ببین من‌طبیعی بودم .اینقد خوب بود بچه که بیاد بیرون دنیات قشنگ میشه دیگه❤❤خیلی خوبه..فقط باید ا ...

منم طبیعی بودم بعدش هیچ عوارضی نداشتم خداروشکر و واقعا راضیم

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .