من یک و نیم ساله سزارین شدم از اون موقع تا حالا هر روز صبح که از خواب بیدار میشم کمر درد شدیدی دارم و حدود یک ربع طول میکشه خوب بشم خانومایی که سزارین شدین کسی از شما اینطوری بوده که الان خوب شده باشه.میترسم واسه بچه ی بعدی که بخوام دوباره سزارین بشه شرایطم حادتر بشه و نتونم با این کمر درد از جا بلند شم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا همینه من تازه باید نگاه کنمببینم دکتر بیهوشب یه فرد خاص باشه تو بیمارستان من فقط یه دکتره ک ...
من اصلا ندونستم دکتر بیهوشیم کی بود فقط دکتر خودمو میشناختم اوایل که انقدر کمرم درد میکرد داد میکشدم واقعا فکر میکردم کمرم دوتا شده و نمیتونم ذره ای راست بشم الان هم همیشه هر وقت از خواب بیدار میشم یا نیمه های شب کنر درد شدیدی دارم ولی یک ربع بعد از بیدار شدنم خوب میشه.
آمپول زدن تو کمر را گفتن عوارض سزارین میشه اونموقع طبیعی اوردن چه فایده ای داره
خداروشکر عمل شما خوب بوده ماله هم خوب نیست که جاری من هم شیک رفت ولی تو اتاق عمل دوبار ایست کرد رحمش جمع نشد درش اوردن دعا کن منم شیک برم وشیک مرخص بشم
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .