2777
2789
عنوان

خانمها كمك

97 بازدید | 5 پست

بچه ها من مدتي سنگ كليه داشتم ولي الان ادرار ميكنم بعد از خشك كردن با دستمال سوزش ميگيرم و الانم بعد ١/٥ ماه كه ميگذره سوزش دارم بعضي اوقات خسته شدم كدوم دكتر برم ؟ تازه اينم بگم الان چند روزه صبحا بيدار ميشم همه مفاصل بدنم درد ميكنه تا شب نميدونم از چيه ؟؟؟ 

در ضمن بگم ميخوام بار دار شم  ميخوام بدن سالم داشته باشم 

تهرانم هستم دكتر خوب يا بيمارستان معرفي كنيد ؟؟  

hair coloris ~ hair keratin 

اگر حسي كه ميگيد واقعا مربوط به عفونت ادراري باشه پزشك داخلي اگر طولاني مدت باهاش درگير بودين پزشك اورولوژ

درد مفاصل هم ربطي به مشكل قبليتون نداره

يا خشكي فيزيكال داريد ( يعني تو ازمايشاتتون اثري از كمبود ويتامين و كلسيم و ... نيست و بيدار كه ميشيدبدنتون دردناك و خشكه) كه دكتر قرص امگا و روغن ماهي رو تجويز ميكنه+ ورزش شنا

اگر هم نه خشكي مفاصل علل متعددي داره من جمله كمبود ويتامين دي ، كلسيم و ....

كه بايد ازمايش بديد

به نظرم اول يه چكاپ كلي بديد

كاش آدمها دانه هاي دلشان پيدا بود....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر حسي كه ميگيد واقعا مربوط به عفونت ادراري باشه پزشك داخلي اگر طولاني مدت باهاش درگير بودين پزشك ا ...

عزيزم دكتر زنان نرم واسه عفونت ؟؟ 

من يع بار خون ديدام چند ماه پيش شايد واسه اونه در مفاصلم 

من دكتر ارولوژ رفتم كه متوجه شدن سنگ كليه دارم ولي كوچيك بود دارم دارو مصرف ميكنم ولي ديگه ١ ماه نيم بازم سوزش دارم خستم كرده 

hair coloris ~ hair keratin 
عزيزم دكتر زنان نرم واسه عفونت ؟؟  من يع بار خون ديدام چند ماه پيش شايد واسه اونه در مفاصلم&nb ...

هر جور صلاح ميدونيد چون دكتر زنان هم ميتونن براتون ازمايش بنويسن هم معاينه داخلي كنن

كاش آدمها دانه هاي دلشان پيدا بود....