2777
2789
عه ولی من تا حالا خیلی انشکلی دیدم ولی کسی سراغمو نگرفته. یعنی میگی به فکرمه ؟؟؟ 😄 

اره بفکرته حتما،،اطرافیانم همه قبول دارن همین ک یکیمون چشمش بخوره به ساعت جفت هوار میزنه یکییییی بفکرمهههه😂😂😂

گـل های این فصل شبیه من نیستند...من مثل گیاهان کوهی ام،مثل کتیرا،آویشن...تلخ امالازم💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چله افتادن و برداشتن پیچ مو: تعداد زن انگشت بغل شصت پا اگه از شصت پا بزرگتر باشه یعنی تو از شوهرت ...

چیییی؟! دو تا زن عطسه کنن باید موی همو بکشن؟!😂😂😂 وای چه جالب😂😂😂 خدا نصیب نکنه 😂😂😂

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
اینو من پیگیر شدم چیزی ک یادمه رو میگم براتون میگن عطسه ای ک بدون تحریک باشه خواست خداست ک با عطسه ...

چقدر جالب. مرسی

ما کلا شکل تحریف شده ی عبارات و ضرب المثل ها به گوشمون میرسه و می پذیریم شون 

مثل همون که میگن خواب ظن چپه و به اشتباه زن تصور میشه :

ظن" یعنی توهم، گمان بردن و شک کردن و "خواب ظن" هم خوابیه که برمبنای توهم و شک و گمان شکل گرفته، در واقع وقتی چیزی ذهن مارو بخودش مشغول کرده باشه، وقتی در طول روز با موضوعی زیاد سر و کار داشته باشیم، وقتی موضوع حل نشده ای داشته باشیم یا مواردی شبیه به این، همه ی اینها در ناخودآگاه ما بخشی رو به خودش اختصاص میده که تو خواب و رویاهای ما خودش رو نشون می ده و به این خواب ها " خواب ظن" می گن که معمولا بی اعتباره و قابل اعتماد نیست.

واقعیت اینه که مردم بدون آگاهی از نگارش ظن (به اشتباه زن) و جهل از معنی و واقعیت اون، این جمله رو تکرار میکنند.

اینو من پیگیر شدم چیزی ک یادمه رو میگم براتون میگن عطسه ای ک بدون تحریک باشه خواست خداست ک با عطسه ...

چون تو عطسه قلب می ایسته و تو صدم ثانیه همه ی بدن از کار میوفتع بعد تو همون صدم ثانیه همه چیز به حالت عادی برمیگرده میگن برای این شکر کنید ..

نه بچه من چشش سیاهه سیاهه کلیم هوس کردمو نخوردم 😂😂😂البته خرافاتن دیگه بجاش پشت باسنس یه بزرگ هاله ...

قطعاچشماش قهوه ای تیرست چون چشم سیاه نداریم😂😂

گـل های این فصل شبیه من نیستند...من مثل گیاهان کوهی ام،مثل کتیرا،آویشن...تلخ امالازم💐