2777
2789

دوستان من یه خرید نتی تو نی نی سایت داشتم 

دقیقن طرح و پارچه مورد نظر رو برام انجام دادن و قیمت هاشونم خیلی عالیه و خیلی خانم خوبی هستن 

میخواستم تاپیکشون رو بهتون معرفی کنم اگ دوست داشتین بخرین

ایشون رو من نمیشناسم و دوست و فامیلم نیستن فقط خواستم هم اون خانم رو به عنوان تشکر حمایت کرده باشم هم اونایی که جنس با کیفیت و هزینه مناسب میخوان اینجا رو ببینن

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

صبر کنید تاپیکش رو بزارم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کنید تاپیکش رو بزارم

میشه برا منم دعا کنی مادر شم؟

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

ان شا الله  به زودی دامنتون سبز بشع

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2050767/عکس-از-کارهام?postId=73317977

عزیزم برو تاپیکم روزی که جواب ای وی افم بعد از 6سال انتظار منفی شد و اون تاپیکم که با معجزه طبیعی باردارشدم رو بخون تا امیدوارشی

بچه ها عکس سفارشمو میخوایین ببینین؟