2777
2789
عنوان

روزی ک دختر دار بشوم.....

313 بازدید | 11 پست

روزی که دختر دار بشوم

به دخترم میگویم منتظر نباش کسی خوشبختت کند، خودت برو دنبال خوشبختی...

بهش میگویم دخترم تو قراره روزی مستقل بشوی...

من نمیخواهم بهش بگویم که آخرین مرحله موفقیت یک "دختر" در مملکتمان

عروس شدن و خانه بخت رفتن است!!

نمیخواهم دم به دقیقه در گوشش بخوانم

قراره روزی مادر بشوی...

بهش میگویم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشوی و در این راه نیازی نداری که عروس شوی ، احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این خزعبلات بیاید دنبالت!!

مشکل ما این است که در گوش بچه هایمان از کودکی هی میخوانیم ؛ هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاید و میگیرتت!

باور کنید موفقیت یک بانو در گروی

"عروس شدن" و "مادر شدنش" نیست...

به دخترهایمان یاد بدهیم...

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا حرف شوهرمه ، هی میگه دخترم به دنیا اومد میخوام قوی و مستقل بار بیاد نباید جلو منو بگیری ، منم میگم‌ اون الگوش منم هر چی تو ذهنته اول رو من پیاده کن 😅

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

اگر روزی دختر دار شوم  به دخترم  اموزش میدهم که ازدواج  ومادرشدن  لذت های  زندگی هست  ولی این دو مورد  موفقیت وهدف نیس  

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه های ما  اونی نمیشن  ک ما می خوایم

اونی میشن ک ما هستیم

والدین قوی باشیم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بر عکس من میگم  عاشق شو و ازدواج کن با عشقت .چی رو میخایم ثابت کنیم با مستقل شدنمون و قوی شدن اگر قرار بود قوی باسیم میشدیم مرد.جزابیت زن به نرم بودنشه.حالا ما که مثلا درس خوندیم مستقل شدیم ازدواج نکردیم  چیه😕نمیزارم مثه خودم یه سری چیا رو فدای یه سری چیای دیگه کنه😕خصوصا لدت جنسبش 😂😂رو از دست بده به بهای مستقل بودن و قوی 

بچه های ما  اونی نمیشن  ک ما می خوایم اونی میشن ک ما هستیم والدین قوی باشیم

افرین درسته

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم