maaaneliii مدیر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 عنوان بیاین بگین از چ کلمه ای... | مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 132 پست از چ کلمه ای چندشتون میشه حالا ب هر دلیلییا چ کلمه ای ب نظرتون خنده دار و مسخرست؟😁 دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ 1397/09/14 | 22:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 منم توی عروسیا اصلاااا نمی رقصم. رقص برام حکم ورزش رو داره ک توی خونه توی تایم ورزشم انجام میدم😁 خوب تو تالارم تصور کن رفتی باشگاه پاشو ورزش کن😊 دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 تمام لذت عروسی ب خندیدن ب اون زناییا ک وسط با غرور تمام میرقصن ولی نمیدونن چقد مسخره دارن خودشونو تک ... چ دیدگاهی نسبت ب بیچاره ها دارینا😕😁 دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 تنها کسی ک براش میرقصم پسرمه آهنگ میزاریم دوتایی میرفصیم وگرنه هیچ کس دیگه رقصمو ندید ... ای جانم خدا حفظش کنه😍 دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
baraaan عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 3660 خوب تو تالارم تصور کن رفتی باشگاه پاشو ورزش کن😊 فلسفه ی این کارو توی جمع قبول ندارم.تمام اندامتو تکون بدی برای من قابل درک نیست. مخصوصاااا مختلط.با نهایت احترام ب تمام عقاید.شما جای ما بترکونین😄
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 حرفت منو یاد رقص ارسطو انداخت تو پایتخت پنج😂😂😂 مگه اونم با رقص وارد شد😄 دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
دخترعجیب عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 1733 کلا از قربون صدقه و تعریف تو جمع خیلییی بدم میاد حتی اگ برا خودمم باشه معذب میشم دوس دارم بحث عوض شه
آیسو79 عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1224 کلمه فلفل دلمه خیلی حال بهم زنه اووه کرفس دیگه تهشه، یه چیزیم هس نمیگم😆😆😆😆 داری میای قدمت رو چشمامون کاکل زری مامانو بابا😘😘
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 فلسفه ی این کارو توی جمع قبول ندارم. تمام اندامتو تکون بدی برای من قابل درک نیست. مخصوصاااا مختلط. ... 😄😄❤❤ دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
hemel_meisje عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 596 پس خوبه كه با من حرف نزنيد چون من بيشتر كلمه هايي كه شما بدتون ميادو استفاده ميكنم
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 کلمه فلفل دلمه خیلی حال بهم زنه اووه کرفس دیگه تهشه، یه چیزیم هس نمیگم😆😆😆😆 این دوتارو هی تکرار کردم ب نظر من بد نبوداون یکیو بگو😁 دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
هلناطلا عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 16915 مگه اونم با رقص وارد شد😄 نه اون لحظه ای که شروع کرد به رقص و دیگه ول نمیکرد😂😂
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 پس خوبه كه با من حرف نزنيد چون من بيشتر كلمه هايي كه شما بدتون ميادو استفاده ميكنم گلم و انگولک نگو بقیش قابل تحمله😁 دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 نه اون لحظه ای که شروع کرد به رقص و دیگه ول نمیکرد😂😂 😂😂😂😂😂 دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
hemel_meisje عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 596 گلم و انگولک نگو بقیش قابل تحمله😁 خدايي اينارو نميگم حرف زشت بدم مياد مامانم ميكشه منو 😂😂😂 بعدشم ميگه شخصيت يك دختر به درست حوف زدنشه