maaaneliii مدیر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 عنوان بیاین بگین از چ کلمه ای... | مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 132 پست از چ کلمه ای چندشتون میشه حالا ب هر دلیلییا چ کلمه ای ب نظرتون خنده دار و مسخرست؟😁 دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ 1397/09/14 | 22:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرضیه_ایلیا عضویت: 1393/10/19 تعداد پست: 19223 عروسی کردی؟ بخاطر همین قسمت رقصش از عروسی متنفرم چقد قبلش گفته بودم من نمیرقصم منو معذب نکنینا خا ... منجشن نگرفتم ولی شوهرم یه رقاصیه یه بار رفتیم جشن اینم رقصید بعد دیجی تو بلندگو ازش درخواست کرد تکی برقصه😂😂😂😂 خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
naeirika عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 2458 خانومایی که از بچه تو شکمشون به عنوان کنجد یاد میکنن😷 یا میگن خدایا یه کنجد بزار تو دلم😐😐 دقیقا منم ازین لفظای کنجد و لوبیا و نخود و... خیلی بدم میاد
6494 عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 3555 از کلمه ی ،،جگر ،،که مردم به همدیگه میگن متنفرررررم😷 ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 وقتی نرقصی خیلی راحت میتونی تو عروسیا بشینی رو صندلیت میوه شیرینی بخوری ب رقص بقیه بخندی😁😂 سعی میکنم ی بار امتحان کنم اما عمرا بتونممن از در با رقص وارد میشم😁 دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
عروسک_پارچه_ای عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 10413 از رقص متنفرم خیلی بدم میاد از بچگیم نرقصیدم بلدم نیستم😁 ب نظرم خیلی مسخرس😁 اها ولی معمولا دخترا ک عاشق رقصن . منم زیادبلدنیستم اما دوس دارم یادبگیرم انشالابعدا
gisookamand123 عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 4556 منجشن نگرفتم ولی شوهرم یه رقاصیه یه بار رفتیم جشن اینم رقصید بعد دیجی ت ... اوفف مث شوهر من عروسی هر کی میره ب عنوان رقصنده ب زور میکشنش میبرن وسط مجلسشونو گرم کنه😅😂 تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 اره با اینکه بلدم ولی نمیرقصم نمیدونم چرا واقعا اشتباه میکنی عزیزم اشتباااااه😁برقصین دلتون شاد شه☺ دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
baraaan عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 3660 وقتی نرقصی خیلی راحت میتونی تو عروسیا بشینی رو صندلیت میوه شیرینی بخوری ب رقص بقیه بخندی😁😂 منم توی عروسیا اصلاااا نمی رقصم.رقص برام حکم ورزش رو داره ک توی خونه توی تایم ورزشم انجام میدم😁
مرضیه_ایلیا عضویت: 1393/10/19 تعداد پست: 19223 اوفف مث شوهر من عروسی هر کی میره ب عنوان رقصنده ب زور میکشنش میبرن وسط مجلسشونو گرم کنه😅😂 اره من همش میگم بجا منم تو برقص 😁😁 خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
gisookamand123 عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 4556 سعی میکنم ی بار امتحان کنم اما عمرا بتونم من از در با رقص وارد میشم😁 تمام لذت عروسی ب خندیدن ب اون زناییا ک وسط با غرور تمام میرقصن ولی نمیدونن چقد مسخره دارن خودشونو تکون میدن😁😁 تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
maaaneliii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 2790 😄 البته خیلی خیلی کم گفتم عزیزم اسرع وقت😁😘❤ همون😄😄😄 دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است... هیچ کاری با ما ندارد خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
مرضیه_ایلیا عضویت: 1393/10/19 تعداد پست: 19223 اشتباه میکنی عزیزم اشتباااااه😁 برقصین دلتون شاد شه☺ تنها کسی ک براش میرقصم پسرمه آهنگ میزاریم دوتایی میرفصیم وگرنه هیچ کس دیگه رقصمو ندیده خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
مرضیه_ایلیا عضویت: 1393/10/19 تعداد پست: 19223 تمام لذت عروسی ب خندیدن ب اون زناییا ک وسط با غرور تمام میرقصن ولی نمیدونن چقد مسخره دارن خودشونو تک ... بعضیا خوب اعتماد بنفسن تو رقص خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
هلناطلا عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 16915 سعی میکنم ی بار امتحان کنم اما عمرا بتونم من از در با رقص وارد میشم😁 حرفت منو یاد رقص ارسطو انداخت تو پایتخت پنج😂😂😂