2777
2789
عنوان

بیاین بگین از چ کلمه ای...

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 132 پست
اوه یس تو این مورد میتونم پز بدم😎 فقط کم مونده بود اون وسط دی کنم تو یقه م شاباش بدم ب داماد😂 وای ...

اشتباه کردی خواهرم دوماد برات رقصیده دست تو جیبت نکردی هزار تومن بدی دستش😀

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی اسم سایت نی نی سایته خوب اسم اپراتورشم میشه نی نی یار دیگه

برای شادی کاربرا خوبه. 

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
یه کم یه جوری هست اِنگار اما من گاهی میگم و منظور بدی ندارم اما دیگه نگم بهتره😬😁😄

آره نگو نگو 😁😁

انگار طرف ب زور داره باهات با مهربونی حرف میزنه😂😂

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
واقعا؟ چه عجیب پس دیگه نگم...اخه گاهی میگم اما منظور خاص و بدی ندارم , منظورم همون عزیزم و ایناست ی ...

درسته ولی من خیلی جاها دیدم ب قول دوستمون ک گفتن خیلی معذرت میخوام طرف میخواد برینه ب یکی از گلم استفاده میکنه😁

ی دوستی دارم همش ب همه میگه گلم اصلا حس خوبی نسبت بهش ندارم

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
از رقص متنفرم خیلی بدم میاد از بچگیم نرقصیدم بلدم نیستم😁 ب نظرم خیلی مسخرس😁

منم همین طورم

همین فکرم میکنم همیشه

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
وای ن من از کلمه نی نی خیلی خوشم میاد        

منم

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
منم همین طورم همین فکرم میکنم همیشه

چطور میتونین نرقصین؟

من تو عروسیا خودمو هلاک میکنم😁😛

درسته ولی من خیلی جاها دیدم ب قول دوستمون ک گفتن خیلی معذرت میخوام طرف میخواد برینه ب یکی از گلم است ...

اره متاسفانه ولی من هروقت گفتم مهربون گفتم مثه عزیزم

فکرکنم باید تاپیک بزنم از اونایی که یه موقع بهشون گفتم گلم عذرخواهی کنم بگم سؤتفاهم نشده باشه😬😉😄

اره متاسفانه ولی من هروقت گفتم مهربون گفتم مثه عزیزم فکرکنم باید تاپیک بزنم از اونایی که یه موقع به ...

در اصرع وقت این کارو کن😁

منم همین طورم همین فکرم میکنم همیشه

عروسی کردی؟

بخاطر همین قسمت رقصش از عروسی متنفرم

چقد قبلش گفته بودم من نمیرقصم منو معذب نکنینا

خانواده خودم ک همه میدونستن خاله شوهرمم بهش گفته بودما باز کار خودشو کرد😐 چقد اذیت شدم آخرم برگشت گف چ کاری کردما ببخشید😐😑

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
چطور میتونین نرقصین؟ من تو عروسیا خودمو هلاک میکنم😁😛

وقتی نرقصی خیلی راحت میتونی تو عروسیا بشینی رو صندلیت میوه شیرینی بخوری ب رقص بقیه بخندی😁😂

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
چطور میتونین نرقصین؟ من تو عروسیا خودمو هلاک میکنم😁😛

اره با اینکه بلدم ولی نمیرقصم 

نمیدونم چرا واقعا

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍