2777
2789
عنوان

بیاین بگین از چ کلمه ای...

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 132 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کلمه کو کو 

استارتر کو عکس

خبببب

و امثالش خیلی بدم میاد

مخصوصاکه بعضیا میگن گزارش لازمی😐

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
از جمله دوسش دارم برو بدم میاد هرباررک یادم میاد چشام اشکی میشه

الهی بگردم😔

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
نی نی یار. :| از این اصطلاح بدم میاد واقعا. کودکستانه مگه اینجا.

کسی که سایتو طراحی کرده واقعا اصطلاح ضایعی واسه اپراتور سایت گذاشته. آدم یاد بهیاری میفته که کارای پوشک عوض کردن انجام میده. نی نی یار شد اسم کاربری! 

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
پس شوهرت دورت رقصیده😁

اوه یس تو این مورد میتونم پز بدم😎

فقط کم مونده بود اون وسط دی کنم تو یقه م شاباش بدم ب داماد😂 وای پیش بینی نکرده بودم وگرنه پول با خودم میاوردم میدادم بهش😂

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
جدی؟! اخه چرا؟؟!! تا حالا تقریبا چند نفری دیدم خوششون نمیاد و حسِ خوبی ندارن به گفتنِ گلم! نمیدونم ...

منم بدم میاد احساس میکنم ی کلمه ایه ک وقتی کسی از کسی نفرت داره ولی نمیخواد نشون بده بهش میگه گلم😑

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

اینایی که به بچه و جنین به طور جدی میگن نی نی احساس مونگول بودن دارن. بچه یکساله رو میگن نی نی. واسه شوخی و همینطوری گفتن اکیه بعضیا پیش دکترم میگن نی نی 😯

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
جدی؟! اخه چرا؟؟!! تا حالا تقریبا چند نفری دیدم خوششون نمیاد و حسِ خوبی ندارن به گفتنِ گلم! نمیدونم ...

چون ب دل نمیشینه خدایی😁

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
 کسی که سایتو طراحی کرده واقعا اصطلاح ضایعی واسه اپراتور سایت گذاشته. آدم یاد بهیاری میفته که ک ...

وقتی اسم سایت نی نی سایته خوب اسم اپراتورشم میشه نی نی یار دیگه

منم بدم میاد احساس میکنم ی کلمه ایه ک وقتی کسی از کسی نفرت داره ولی نمیخواد نشون بده بهش میگه گلم😑

واقعا؟ چه عجیب

پس دیگه نگم...اخه گاهی میگم اما منظور خاص و بدی ندارم , منظورم همون عزیزم و ایناست یعنی مثلِ گل هستی(خوب و قشنگ)