2777
2789
عنوان

بیاین بگین از چ کلمه ای...

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 132 پست
من از کلمه ک و ن و همچنین از خوده این اندام  چندشم میشه.مرسی با تشکر😐

پس با اون اندام خودت چطور کنار میای؟😄😄

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگم عجقم همه خوششون میاد که😐

این تن بمیره دیگه نگو😩

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

من از کلمه ناموسا خیلی بدم میاد هرکی هم بگه از اونم بدم میاد😟

از تیکه این بنده خدا ک میگه دورت برقصم کهیر میزنم😁

نمیدونم چرا انقد ازین جمله بدم میاد ب تظرم تو بحرش بری خیلی مضحکه😀😆 فک کن یکی دورت برقصه😐😑😂

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
از تیکه این بنده خدا ک میگه دورت برقصم کهیر میزنم😁 نمیدونم چرا انقد ازین جمله بدم میاد ب تظرم تو ب ...

والا الان ک مد شده عروسا دومادو میزارن وسط دورش میرقصن😁

نه باباااااا

تیکه کلام شوهرم😒

پیش پدرم

اینم یه تیکه کلام دیگش اخخخ😑

مامان به پسرم میگه جوووووونم جووووووونم

اهههه نمیدونم چرا خوشم نمیاد😕😅😒

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
والا الان ک مد شده عروسا دومادو میزارن وسط دورش میرقصن😁

اه اه تحفه س حالا😷 وای گفتی یاد عروسی خودم افتادم من تا حالا نرقصیدم واسه عروسیم ب زووور منو بلند کردن منم مث ماست وایسادم وسط شوهرم دورم میرقصید منم براش دس میزدم بعدم بهم شاباش داد🤣🤣🤣😂😂😂

نمیدونم کدوم ابلهی منو بلند کرد چقدم تاکید کرده بودم ب من دس نرنینا🤣

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
اه اه تحفه س حالا😷 وای گفتی یاد عروسی خودم افتادم من تا حالا نرقصیدم واسه عروسیم ب زووور منو بلند ک ...

پس شوهرت دورت رقصیده😁

از کلمه باده معده

آلرژی دارم بهش😩

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐