2777
2789
عنوان

با این آدم چیکار میکنید؟

157 بازدید | 11 پست

یه همکلاسی دارم یکم باش صمیمی شدم.الان هر دقیقه منو می بینه میخواد سر از کارم دربیاره.مثلا میاد توی جمع میکشدم کنار میگه دیروز چند صفحه درس خوندی؟😐 

یا کافیه ببینه من یه کتاب یا جزوه دستمه فوری واکنش نشون میده بعدش.قبلا روزی دو سه بار زنگ میزد میگف فلان کارو شرو کردی؟چیکار میکنی؟

قرار بود یه عکسو برام بفرسته.رفتم دیدم نوشته فرستادم ولی نفرستاده بود.بجاش یه کارم بهم گفته بود بکنم.یکاره بهمم زنگ زد تاکید کرد که اون کارو بکنم بهش خبر بدم.

خودم میدونم این رفتارا مث بچه های ابتداییه و مسخره بازیه ولی باورتون نمیشه این دختره ۳۵ سالشه و اینطوریه.

ایندفه بگو مفتشی؟؟

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقطم مربوط به درس نیستا.کلا اینطوری گیره روم.بدم میاد یکی بخواد فقط برای منافعش ازم استفاده کنه .بدجور حس زرنگی میکنه.

از یه طرف یکم بی محلی بهش کردم.از طرفیم میگم خب مثلا دوستمه قراره چند سال با هم باشیم باش بد برخورد نکنم.

دیروز چند صفحه درس خوندی؟! خخخخخ

منم یه همکلاسی دارم هم سن خودمه ها ...زن گنده قبل امتحانا ناله ای میکنه که هیچی بلد نیستم بعد امتحانا زار میزنه که نمره نمیارم بعد نمره اش خوب میشه :/ همه اداهاش الکیه

انقدر از نمره گرفتن بقیه ناراحت میشه که قیافه اش به هم میریزه ، سوژه است برای خودش 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

یه چیز دیگه ایم که دقت کردم داره اینه که پیش من میاد پشت سر یکی دیگه بد میگه.مخصوووصا جلوی پسرا😑

متنفرم از این کار .چون میدونم ممکنه بره پشت سر منم بد بگه که خودشو خوب جلوه بده

دیروز چند صفحه درس خوندی؟! خخخخخ منم یه همکلاسی دارم هم سن خودمه ها ...زن گنده قبل امتحانا ناله ای ...

وای آرههههه میاد میگه چند صفه درس خوندی😂😂😂

فراریم ازش اصن.

وای آرههههه میاد میگه چند صفه درس خوندی😂😂😂 فراریم ازش اصن.

من فقط به این دلیل تحملش میکنم که سال آخرم ...البته با حساب این ترم که آخراشه دیگه چیزی نمونده

تو اگه خیلی مونده با یکی دیگه جور شو...اعصابتو خراب نکن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
وای من مامانم ۳ سال فقط ازهم کلاسیت بزرگ تره 😐😐😐

اولش که بروز نمیداد این سنیه.اتفاقی یکی دوتامون متوجه شدیم .بعدش قسم و ایه به ما که یوقت نگید به کسی سنمو.

من فقط به این دلیل تحملش میکنم که سال آخرم ...البته با حساب این ترم که آخراشه دیگه چیزی نمونده تو ا ...

متاسفانه خیلی مونده و توی گروه بندی که کردیم این هست تا اخرش