2777
2789

تا حالا پیش نیومده یا اگر بوده من نفهمیدم 

چون سنتی کسی رو اجازه نمیدم بیاد.

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار بود پسره خودش منو دید پسند کرد مادرش اومد گفت پسند نکردیم 😁😁😁😁ضایع شدم 😫😫😫

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

وااا مگه داریم خانمی که تو نی نی سایت خواستگارش نپسندیده باشه ؟! از اون حرف ها بودااااا ! این جا همه ۶۰۰ تا عاشق جان بر کف داشتن ! 😂😁😐

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔

یک  خاستگار داشت من خیلی ازش خوشم اومده بود دقیقا همونی بود که میخواستم از لحاظ شکل ظاهری و تحصیل

ولی اون یکی از همکاراش رو میخواست و روش نشده بود بگه برای همین اولش گفت من و نپسندیده ؛بعد که خانوادش فهمیدن کلی عذرخواهی کردن بخاطر رفتار پسره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

من دونفر کلا اومدن خونمون بقیه رو راه نمیداد مامانم

اولی خوشش اومد میخواست باهام همون جلسه اول حرف بزنه ما خوشمون نیومد ردش کردیم😂

دومی هم که خیلی خوشش اومد الان یک بچه هم داریم😂😂😂

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

متاسفانه همه پسندیدنم😔😔😔این زیادم خوب نیست😢

😐

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔