2777
2789
عنوان

داستان من و مامانم😔

2019 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها ميخواستم يكم باهاتون درد و دل كنم، يه خلاصه بگم كه مامانم وقتي كوچيك بودم از بابام جدا شده و ازدواج كرده بابامم چن سال بعدش فوت شد و من پيش پدربزرگم زندگي كردم تا ١٦ سالگي ازدواج كردم و الان دوتا بچه دارم با شوهرم و مادرشوهرم خيلي مشكل داشتم  خيلي اذيتم ميكردم( تو ي ساختمون بوديم) الان جاي ديگه هستيم با اونا قطع رابطه ايم و شوهرم خيلي خوب شده حالا مشكلم با مامانمه، اگه فيلم غنچه هاي زخمي رو ميبينين غصه من و مامانم مثل ساغر و بانو هستش🙁 نميدونم چرا دوسم نداره فقط بعضي وقتا زنگ ميزنه خودش يه حالي ميپرسه ديگه هيچي حالا اون خواهرام همش پيششن الانم يكيشون زايمان كرده رفته پيشش ولي واسه زايماناي من اصلان نيومد وقتي بچه هام بزرگ شدن ديدشون يا حتي يبار عمل داشتم تو بيمارستان هيچكي پيشم نبود زنگ زدم گفتم بيا پيشم كسي نيست گفتم ماشين نيست ك بيام و ديگه ي زنگي هم نزد همراهاي بقيه كارامو انجام ميدادن خيلي از اين كارا ميكنه نميتونمم رابطه مو باهاش كلا قطع كنم چون ديگه هيچكيو ندارم بنظرتون چيكار كنم؟؟؟ ببخشيد طولاني شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش عصبيم از كاراش و تو فكرشم و عصبانيتمو سر شوهر و بچه هام خالي ميكنم ميگم چرا بامن اينجوري نيس😣بن ...

اگه مادر خوبی نداشتی تمام سعیتو کن که تو مادر خوبی برای بچه هات باشی

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
اگه مادر خوبی نداشتی تمام سعیتو کن که تو مادر خوبی برای بچه هات باشی

واقعان تمام تلاشمو ميكنم ولي حس ميكنم ي چيزي كم دارم  دست خودم نيست حالم خراب ميشه از كاراش

حسود نيستى نياز به توجه مادر دارى كه البته حقم دارى، ولى خوب چه ميشه كرد مادرت اخلاقش اينجوريه

بنظرتون كلا رابطه مو باهاش قط كنم ازشون خبر نداشته باشم بهتر نيست اخه يبارم اينكارو كردم همش دنبالم بود حرفاش با عملش يكي نيست؟

واقعان تمام تلاشمو ميكنم ولي حس ميكنم ي چيزي كم دارم  دست خودم نيست حالم خراب ميشه از كاراش

حق داری ناراحت و غمگین وو عصبی باشی منم تمام این حسها رو در مورد داداشم تجربه کردم ولی بعضی چیزا عوض شدنی نیس فقط بی خیالش باید بشی

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
بنظرتون كلا رابطه مو باهاش قط كنم ازشون خبر نداشته باشم بهتر نيست اخه يبارم اينكارو كردم همش دنبالم ...

اگر دووم بیاری , اینجوری بهتره, بذار اون دنبال تو باشه. اگر هم پرسید رفتاراش و تبعیض هاشو به روش بیار

بنظرتون كلا رابطه مو باهاش قط كنم ازشون خبر نداشته باشم بهتر نيست اخه يبارم اينكارو كردم همش دنبالم ...

ببین میتونم درک کنم چه حسی داری و کاملا هم بهت حق میدم اما حدس میزنم داستان اینه که مادرت از زندگی قبلیش کاملا دل کنده و زندگی جدیدش رو با جزییات و روابطی که توش هست پذیرفته و نمیخواد با دیدن شما بعصی چیزهایادش بیاداصلا میخواد فرص کنه اون روزها وجود نداشتن حتمال دلیل سردی و دوریش اینه به نظرم ببخشش و تمرکزتو از روش بردار البته فقط به خاطر خودت و بچه هات  

حال متکلم از کلامش پیداست
ببین میتونم درک کنم چه حسی داری و کاملا هم بهت حق میدم اما حدس میزنم داستان اینه که مادرت از زندگی ق ...

اره واقعان درست گفتي منم فكر ميكنم همينطوره ممنونم از نظرتون🌺

اگه ميدونى تاثير داره اين كارو بكن برار بفهمه از رفتاراش دارى عذاب ميكشى