2777
2789

سلام دوستان...دخترم ۹ماهش تموم شده امروز💙شبا خیلی اذیت میکنه همش بیدار میشه وول میخوره بدنشم گرم میشع ی کم....قبلنا میخابید تا صبح مدتیه اینجوری شده بخدا کلافه ام قبلا رفلاکس خفیف هم داشت ک خوب شد...اگه کسی چیزی میدونه راهنماییم کنه ممون از همتون❤❤

تیکر تولد دخملمه👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=76247562]وای دست تنهام نمیدونی چقد اذیت میشم

منم خیلیییی روزای بدی داشتم و‌دست تنها سپری کردم .درکت میکنم

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
بچه تا چهار سال هر جور و هر وقت خوابید نباید بهش گیر بدی   و کارش داشته باشی  

اخه اینجوری خودشم اذیت میشه اونقد خابش میاد میخابیهبعددو دیقه باز شروع میکنه اصلااا نمیذاره پتو بندازم...خونه هم یکم گرم بشه دیگه گریه میکنه بنظرت رفلاکسش نیس؟؟

تیکر تولد دخملمه👼
اخه اینجوری خودشم اذیت میشه اونقد خابش میاد میخابیهبعددو دیقه باز شروع میکنه اصلااا نمیذاره پتو بندا ...

نی نی سایت  تا یکم بچه گریه میکنن میگن رفلاکسه  نه عامو  راحت باش ذهنتم درگیر نکن   شاید بچه داره دندون درمیاره یا گرمایی هست    بزار یه مدت دیگه خوب میشه 

خدایا شکرت. 
من ک پیشش میخابم..بنظرت لازم نیس ببرم دکتر؟دندون هنوز در نیوورده ولی لثش باد کرده

نه عزیزم منم پسرم همینطوره بردمش دکتر گفت از سن 7 یا 8 ماهگی کلا بچها بخاطر ترس از جدایی بد خواب میشن و ممکنه هی پاشن شیر بخورن

خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت امیدوارم لایق بوده باشم  .همه در انتظارا رو از صمیم قلبم دعا میکنم