بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم.من ک خیلی از طبیعی میترسم دکترم میگفت فقط طبیعی بیمارستان به هیچ عنوان اجازه سز نمیده
نه من از خدامه بچرخه برم طبیعی سزارین دوست ندارم .فوقش اگه نتونستم طبیعی برم سزارین ولی خوب اصلا به زایمان فکر نمیکنم برا همون استرس زایمان ندارم همش به بعد زایمان فکر میکنم
بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
شما اوایل چیکارا میکردی؟؟ کارای روزمرتو خودت انجام میدادی؟؟ من یکم میترسم چون میگن سه ماه اول خطر س ...
من تا هفته پیش که دیگه خواهرم و مامانم اومدن برا تمیز کاری خونه کارامو خودم میکردم.من ۷هفته فهمیدم حاملم اونجا کربلا بودم وقتی اومدم سونو اول گفت جفت پایینه با این حال کارام و خودم میکردم .بعدشم که باز جفت رفت بالا بریچ بود انگار پاهاش میخواس بیاد بیرون از پایین🙈اصلا نترس بسپر به بالایی خودش داده خودشم مواظبه
بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏