2777
2789
عنوان

شما به چشم نظر اعتقاد داريد؟تا بحال ازش ضربه خوردين؟

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 37 پست
اره اونروز داشتم پیش یکی اط فامیل ک گفت شوهرت چطوره گفتم خوبه اینقد عاشقمه و هوامو داره خداشاهده نیم ...

منم بعضی وقتا خودمم  چشم میزنم خودمونو   وقتی میگم رابطمون چقدر خوب شده  چند وقته دعوا نکردیم   چند ساعت نمیکشه دعوامون میشه😑😑😑😑 یعنی دیگه به زبون نمیترم به مغزمم بیاد زود میگم ماشالله ماشالله 

تابستون باشوهرم رفتیم مسافرت..شبی ک میخواستیم راه بیفتیم عروسی دعوت بودیم.اول رفتیم عروسی .

انننقد اونجا گفتن برامون ک نگو.

بچه دارا میگفتن وای خوشبحالتون الان بچه ندارین دوتایی زن و شوهری میرین سفر خوش میگذرونین.

توعقدیا و  بقیه کلی گفتن. ک چقدشما باحالین و هرسال دوتایی دارین میرین سفر و اینچیزا

)حالا چیزخاصی ام نیس سفررفتن.نمیدونم چرا اونشب یه تعدادی گیرداده بودن و گندش کرده بودن)

چشتون روز بد نبینه.

اوووولین روزمسافرتمون شوهرم مریض شد..کلللا چپه شد

همش تو همون ویلایی ک اجاره کردیم بودیم. هیجّا نرفتیم.ینی اصلا مسافرتی نبود انگار. همش تو همون خونه پای تلوزیون با شوهرحال ندار...کارش ب سرم کشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بعضی وقتا خودمم  چشم میزنم خودمونو   وقتی میگم رابطمون چقدر خوب شده  چند وقته دعو ...

اره چون اعتقاد داریم فکرمیکنیم تاثیرش روی ما بیشتره تا کسی ک اعتقاد نداره . 

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!

بله عزیزم اعتقاد دارم شدید نمونش این برادر شوهر چشم درومدم هر وقت میاد خونه ما ی چیزی از وسایلم میشکنه دیشبم اومده بود تا شیر آبو باز کردم اصلا ی طور عجیب شیر آب ترکید از شوهرم کوچیک تره ولی خودشو زنش خیلی خودشونو با ما مقایسه میکنن

خدایا همه بچه هارو عاقبت بخیر کن همچنین بچه های منو

تابستون باشوهرم رفتیم مسافرت..شبی ک میخواستیم راه بیفتیم عروسی دعوت بودیم.اول رفتیم عروسی . انننقد ...

اوه اوه عجب چشمی زدن . خیر نبینن اینجور ادما نمدونم چ مرضی دارن . 

یکدفه نشد من یگیو ک بدم میاد ازش چشم بزنم بلکه دلم حال بیاد یکم اه

بخدا خودمم نمدونم .چون اونا یک ادمایی هستنم ک هیچوقت ازم تعریف نمیکنن اتفاقا مثلا یکاری ک میبینن بلد ...

آره منم  مث توام  جلوی شوهرم میگن ما جای شوهرت بودیم طلاقت داده بودیم باخودم میگم آخه بدبخت  من طلاق بگیرم برم چی گیرت میاد؟  دوتا بچه میمونه دست تو  بی پدر و مادر بزرگ میشن   میتونی دردشونو بکشی؟

ولی یه آدمای بی ملاحظه ای پیدا میشن که خدا فقط میتونه جوابگوشون باشه

من خیلی دلم پره ازشون و فقط واگذار کردم بخدا   خوبم جواب داده قربون خدا برم

چرا فکر میکنی چشمت زدن که اینجوری شدی؟چه چیز برتری نسبت به اونا در خودت میبینی؟منظور بدی ندارم فقط م ...

بعضی افراد هستن کلا برای بقیه بدی میخان یا منتظرن اتفاق بد براش بیافته بنظرم چشم نظر همون انرژی منفیه ک ازین افکار ساطع میشه و طرفو مریض میکنه .ربطی هم ب این نداره مثلا یگی تیپ و قیافش خوبه ک چشم میخوره . 

من شخصا خیلی بدخواه دارم توی فامیل چون با شوهرم خلاف انتظاراونا ازدواج کردم خیلی بد میخان برام تا الان بعدچندین سال یک وعده هم دعتمون نکردن اینقد لج هستن باهام .منم ازشون دوری میکنم چون مطمعنم پر انرژی منفی ان برام .

۲تا از خواهرای شوهرم هستن خیلی کرم میریزن ب زندگیم و رابطم با شوهرم همینا همش باعث میشدن وقتی میدیمشون ب حالت مرگ بیافتم گوشه خونه .

آره منم  مث توام  جلوی شوهرم میگن ما جای شوهرت بودیم طلاقت داده بودیم باخودم میگم آخه بدبخ ...

اره چقد مث منی .منم خیلی شده تو تنهاییم بخاطر حرفا و کاراشون گریه کردم .ازشون نمیگذرم .خداشاهده من حتی کوچکترین حرکتی نکردم ک بدشون بیاد اما اونا تاجایی ک میتونن جلو شوهرم دلبری میکنن و منو بی ارزش .انشالله خدا سر خودشون بیاره .