2777
2789
عنوان

شما به چشم نظر اعتقاد داريد؟تا بحال ازش ضربه خوردين؟

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 37 پست

ارررررررره خیلی  .یکمدت ناشد بود جایی مهمونی برمو بیام بعدش از درد بخودم نپیچم .جدی میگما .تا رفتم دعا گرفتم یکم بهتر شد اوضاع .از وقتیم فهمیدم ک با ایه الکرسی میشه دفعش کرد هرجا مهمونی میرم میخونم فوت میکنم بخودم .

بچه ها شاید باورتون نشه اما خونه ی یکی از خواهرشوهرام ک میرفتم ناشد بود همونجا ب حالت مرگ نیافتم .والا نمیشه هم بگی چیزی اونا نزده میرقصن منه بدیخت از درد بخودم میپیچیدم همشم میگفتم ن هیچی نیس تا الان ک یاد گرفتم پشت سرهم قبل بریم تو الله اکبر و ایه الکرسی بخونم .حالا هیچی نمیشه . نمدونم اسم اینو میشه چشم نظر گزاشت یا انرژی منفیاشون

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار لوستر جدید گرفتیم برا خونه‌‌...مهمون داشتیم.پسر عموی مامانم....یهو نگا کرد گف عجب لوستر قشنگی چند گرفتین؟😃گفتن این جمله همانا و ترکیدن یکی از لامپا در لحظه همانا😂😂😂بنده خدا خیلی خجالت میکشید خودشم گفت وا چقد چشم شور بود

آره خیلی  من که خیلی اعتقاد دارم خیلی هم ضربه خوردم   یعنی باور نمیکنی بگم  من یکی د ...

من بارداربودم تازه رفتم نه ماه یعنی ۹ماه و۳روز

میرفتم مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا س

وقتی داخل مسجدمیشدم چندتاچشم همزمان زل میزدن بهم وحتی بلندمیگفتن تونزاییدی چرامیای  برووقت زاییدنته

منم گفتم نه ۱ماهه دیگه اس 

نگم برات به چندروز نکشیدزایمان زودرس کردم 

ازبس میگفتن چه خوب میای میری وااای برو بزا بادکردی☹☹یعنی گفتم بارداربشم دیگ محاله برم بدجورروحیمم خراب شدبازایمان زودرس

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
ارررررررره خیلی  .یکمدت ناشد بود جایی مهمونی برمو بیام بعدش از درد بخودم نپیچم .جدی میگما .تا ر ...

آره راس میگی  منم هر وقت با شوهرم خوب باشم  فورا چشممون میزنن میام یه ساعت بعدش یه دعوای حسابی میکنیم

میدونین حدیث از امام صادق هست که  همه ما چشم تظر داریم حتی خودمون میتونیم خودمونو چشم بزنیم  فقط باید هی ماشالله ورد زبونمون باشه 

آره خیلی  من که خیلی اعتقاد دارم خیلی هم ضربه خوردم   یعنی باور نمیکنی بگم  من یکی د ...

بخودت ایه الکرسی بخون فوت کن .یا گردنبدشو بنداز گردنت .بعضیا واقعا باعث میشن ادم اسیب بخوره

ارررررررره خیلی  .یکمدت ناشد بود جایی مهمونی برمو بیام بعدش از درد بخودم نپیچم .جدی میگما .تا ر ...

چرا فکر میکنی چشمت زدن که اینجوری شدی؟چه چیز برتری نسبت به اونا در خودت میبینی؟منظور بدی ندارم فقط میخوام بدونم دوستم

از لحاظ قیافه نگفتم منظورم موفقیت و شهرتشون بود

آره  میدونی وقتی تو خودتم یا منم یه جیز رو با حسرت هی بگیم  مثلا یکی ماشین خریده هی بگیم ببین چی خریدن چی سوار میشن  یا از جنبه منفی نگاه کنیم  ماهم چشم میزنیم  

و واقعا هم صدقه و دعا خوندن جلوی این چشم نظر ها رو میگیره

آره راس میگی  منم هر وقت با شوهرم خوب باشم  فورا چشممون میزنن میام یه ساعت بعدش یه دعوای ح ...

اره اونروز داشتم پیش یکی اط فامیل ک گفت شوهرت چطوره گفتم خوبه اینقد عاشقمه و هوامو داره خداشاهده نیمساعت بعدش یک دعوای بدجور افتادیم با شوهرم تا شب شوهرم هی دعوامیکرد و عصبانی بود بی دلیل از اخر گفتم خدایا اصلا غلط کردم .دیگه بمیرم تعریف نمیکنم پیش کسی

چرا فکر میکنی چشمت زدن که اینجوری شدی؟چه چیز برتری نسبت به اونا در خودت میبینی؟منظور بدی ندارم فقط م ...

بخدا خودمم نمدونم .چون اونا یک ادمایی هستنم ک هیچوقت ازم تعریف نمیکنن اتفاقا مثلا یکاری ک میبینن بلدم میگن اووو فلانی بهترشو بلده همش انکار میکنن توانایی منو جلو شوهرمومنو میکوبن زمین نمدونم من احمق اینقد دوسشون دارم اما فکرمیکنم اونا تو دلشون نفرتی چیزی دارن ازم چون هروقت هرچی گفتم سریع گفتن فلانی هس بهتره .