2777
2789
عنوان

دعوامون

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 51 پست

دعوا پیش میاد متاسفانه. حل میشه زودی. سخت نگیر و پیش خودت بزرگش نکن‌ بعضی وقتا آدم از نظر روحی ضعیفه، همه چی براش بزرگ میشه، مثل نزدیک پریود یا چند روز بعدش. میگذره عزیزم دیگه حتی یادتم نمیاد.

یکی زیر نویس بده 😕

سلام مادرشوهرم 😀 چیطوری

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ چندبار نازشو کشیدی و محل نداد شمام دیگ محل نده

میاین گروهم؟                                                           کلی هنر دستای باحال و قیمت مناسب دارمااااا                  https://t.me/joinchat/KrF3gFQBlXPLhMt69pzs_A
دعوا پیش میاد متاسفانه. حل میشه زودی. سخت نگیر و پیش خودت بزرگش نکن‌ بعضی وقتا آدم از نظر روحی ضعیفه ...

برم مشاور درست میشه بانظرت  خیلی اخلاقای بچه گونه داره انگار عقده زن گرفتن داشته خیلی محدودم میکنه منم دختر لج بازی ام  حرف زور رو نمیتونم تحمل کنم

♡مثل برف باش ؛ زیبا ولی سرد♡

به هارت و پورتش توجه نکن. احتمال داره الکی گفته باسه اگر اومد بازم همونجوری بود تو بزن بکوچه علی چپ.. بخند و شوخی کن.. 

شوهر منم رفیق نداره.

منم دوس نداره با رفیق بپرم..

مجبور شدم باخودش رفیق شم..

من‌اینجوری حلیدم..

شمام یکم. قت بزار فکر کن برای حل مشکلاتت

اسون نیس  

گلم شما مهارت طرح مسئله و ارتباط موثر و کنترل خشم رو باید یاد بگیرید،این خصوصیات که گفتید دارن ایشون با گفتن شما اونم به این شکل عوض نمیشه باید یاد بگیرید چطور  مسائل تونو رو باهم حل کنید،اگر نتونستید با کمک مشاوره حلش کنید.

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
برم مشاور درست میشه بانظرت  خیلی اخلاقای بچه گونه داره انگار عقده زن گرفتن داشته خیلی محدودم می ...

آره عزیزم حتما. انقدا بدتر ازین شرایط رو دارن، میرم و با راهنمایی مشاور مشکلشون حل میشه. اصلا نگران نباش ولی سعی کن خودت از لجبازیت کم کنی آخه زندگی آدم ارزشش خیلی خیلی بیشتر ازین چیزاست. نه اینکه فکر کنی داری از حق خودت میگذری، نه. حق تو زندگی آرومه که با این کارت و کم کردن لجبازیت به خودت هدیه ش میکنی. همیشه شاد باشی ان شاءالله

ورپریده اینجام ولم نمیکنی  کم از دستت میکشم 😂😂😂 سلام بروی ماهت 😐😊😊

تا شوهرمو تحویل ندی مثل سایه دنبالتم 😂

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  

عزیزم مردا نیاز دارن حس کنن که حرف حرف اوناست و به قول معروف رئیس خونه هستن. سعی کن الکی هم که شده این حس رو براش بوجود بیاری. اونوقت میبینی که مثل موم میشه تو دستت و در واقع همیشه حرف حرف خودت میشه و فقط در ظاهر امره که اون رئیسه.

تو باید الان تو فریزر باشی 🤔 😂😂

نخیر شوهرم باید تو دستگاه حجیم کننده باشه 😁

نخیر شوهرم باید تو دستگاه حجیم کننده باشه 😁

حجیم کننده چ صیغه ایه دختر پاشیدم 😂😂😂

الان باید برم دسشویی

😐😐😐

دستشویی بیرون

هوا سرد

من خسته 

اوووو

😂😂😂

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  
حجیم کننده چ صیغه ایه دختر پاشیدم 😂😂😂 الان باید برم دسشویی 😐😐😐 دستشویی بیرون هوا سرد من خ ...

😂😂😂😂

هاوا سرد

من شوهر جاوان.

برو دستشویی فعلا