2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تو چه😊

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
واقعا؟؟

بله😶

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️

جواب علمی میگه تقریبا هفته ای دوبار نرمال هست کمترش کم و بیشتر زیاد

گفته اصلا مقایسه نکنید هر بدنی یه نیاز خاصی داره

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
چرا زشت باشه همه خانومیم. در ضمن شاید کسی مشکل مهمی داره که میپرسه

آخه عزیزم برای همه که یکسان نیست که شما بخوای با بقیه خودتونو مقایسه کنی

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🙏❤
چرا زشت باشه همه خانومیم. در ضمن شاید کسی مشکل مهمی داره که میپرسه

اینجا فقط خانم ها نیستن همه جور آدم زن، مرد ، نوجوان ،جوان و ... حضور پر شور دارن   

بعد تعداد رابطه دیگران چه کمکی  میکنه به مشکل شما ؟🤔

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
خیلی زشته واقعا این مدل سوالا.... جمع کنید بابا 

واقعا زشته... یه وقتایی دوستم ازم میپرسه، همش میخوام موضوعو عوض کنم ولی ول نمیکنه، اینقد بدم میاد

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !