من تو یه باشگاهی کار میکنم مسول ثبت نامم.صاحب باشگاه ی بار بهم گفت سالنو جارو بزن منم گفتم جارو نمیکنم و اگه میخواد دنبال یکی باشه دیگه از اون به بعد خودش جارو زد گاهی هم مامانش میومد برا تمیز کاری.حالا امروز رفتم دیدم ننش تو دسشوییه داشتم میومدم تو سالن فک کنم گفت کثافت اشغال بهم اولش نفهمیدم وگرنه میشستمش بعدش متوجه حرفش شدم.چیکار کنم ب نظرتون؟ پسرش با اینکه انقد ادا در اوردم هیچی نگفته تازه هوامم داره
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی عمر میکنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی میکنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
به نظرم سریع بعد اگه تکرار کرد به پسرش بگو که باره دوم این توهیناشو شنیدی
مَبنا رو بر این بگیر که اون توهینها به شما نبوده اگه تکرار شد حتما به پسرش بگو
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔