2777
2789
عنوان

کیف رو دوشی چه مارکی دارید؟

1979 بازدید | 34 پست

سلام شب همگی خوش

بچه ها کیف چه مارکی دارید که خیلی راضی هستید؟

من دیوید جونز و چرم مشهد دارم که خیلی دوامشون بالاست و اصلا خراب نشدن چندین ساله.

حالا میخوام یکی دیگه بخرم. تا ۲۰۰_۳۰۰ تومن باشه

چرم مشهد بالای ۵۰۰ بودن جدیدا قیمت کردم‌.

جنس عالی و باکیفیت چی میشناسید؟

معرفی کنید لطفا 

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیف جنس خوب میخرین

ازش ک خسته بشین چیکار میکنین؟من کیف قیمت مناسب میخرم خراب نمیشه خسته هم شدم ميندازم دور😁

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

چرم مشهد دارم ولی فقط به درد اداره میخوره به نظرم  جی بای جسپر کنران هم دارم دلم نمیاد استفاده کنم!  مانگو هم داشتم بندش پاره شد!  الدو هم دوست داشتم بخرم که به لطف قیمت دلار دیگه باید خوابشو ببینم!بقیش خیلی مشهور نیست

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

ععععععع چه لاکچری هستید شما😀

من ازین کیف ۲۰ تومنیا میگیرم چند سالم دارم دوست دارم کیفامو تنوع بدم برا همین گروون نمیگیرم. اطلاعی از مارکا ندارم هرچی گرفتی به سلامتی استفاده کنی

سلام دوست عزیز... ما فروشگاه کیف برند دیوید جونز و لمبوس داریم این هم ادرس کانالمون  میتونی مد ...

مرسی عزیزم

حتما میبینم

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید