2777
2789
عنوان

یعنی از ناراحتی قلبم درد میکنه 😢

798 بازدید | 27 پست

امروز از صبح دلم گرفته بود گفتم شوهرم بیاد بریم‌ بیرون یه دوری بزنیم حالم عوض شه . یهو شوهرم دم اومدنش زنگ زد گفت دارم میرم ماموریت خارج شهری . انقد عصبی شدم کلمه کلمه جوابشو دادم تا قطع کرد .دو ساعت بعدم زنگید گفت تو راه ماشین خراب شده حالا حالاها نمیاد . منم زدم بیخیالی و آماده شدم با پسرم زدیم بیرون خیابون گردی . اما اینقد اذیتم کرد و هی گفت بغل بغل و جیغ جیغ کرد وسط خیابون که بیشتر اعصابم ریخت به هم .رسیدیم خونه کلی دعواش کردم و چنتام زدم رو دستش . 😣😣
الانم شوهرم هنوز نیومده . پسرمم خوابه و غم عالم اومده تو دلم . انگار دارم خفه میشم از بغض . من بدترین مادر دنیام هر فحشی میخواین بدین بهم  😭😭

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

نه عزیزم هر مادری یه وقت ممکنه حوصله نداشته باشه خودتو سرزنش نکن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی پسر کوچولووووو🙁😔😔😔

هیچ وقت نزنش تو هیچ شرایطی 

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!

شوهرت خيلي مشكوك ميزنه اسي جان

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....

من. آگه جای تو بودم لبخند می زدم 

می رفتم بالا سر پسرم 

نازش می کردم بوسش می کردم 

از داشتن ش خدا روشکر می کردم 

و با عشق منتطر شوهرم می موندم 

حیف 

حیف ک ندارم پسری ک ناز کنم ش

فقط با عشق منتطر اومدن شوهرم می شم 

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما