امروز از صبح دلم گرفته بود گفتم شوهرم بیاد بریم بیرون یه دوری بزنیم حالم عوض شه . یهو شوهرم دم اومدنش زنگ زد گفت دارم میرم ماموریت خارج شهری . انقد عصبی شدم کلمه کلمه جوابشو دادم تا قطع کرد .دو ساعت بعدم زنگید گفت تو راه ماشین خراب شده حالا حالاها نمیاد . منم زدم بیخیالی و آماده شدم با پسرم زدیم بیرون خیابون گردی . اما اینقد اذیتم کرد و هی گفت بغل بغل و جیغ جیغ کرد وسط خیابون که بیشتر اعصابم ریخت به هم .رسیدیم خونه کلی دعواش کردم و چنتام زدم رو دستش . 😣😣 الانم شوهرم هنوز نیومده . پسرمم خوابه و غم عالم اومده تو دلم . انگار دارم خفه میشم از بغض . من بدترین مادر دنیام هر فحشی میخواین بدین بهم 😭😭
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔 من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....