2777
2789

تا ۷۰میانسالی بعد۸۰کهن سالیه.اخه عمرای الان انقدر کوتاه شده تا ۵۰به زور میکشه

صداقت هدیه بسیار ارزشمندی است ،انرا از انسانهای کم ارزش انتظار نداشته باشید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق  بااونه  خب راست میگه  الان  ۴۵ سالگی مردم  اول شادی و چلچلیشونه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

تا وقتی حس و حال و عشق تو دلت باشی جوانی..۲۰ سالگی هم ممکنه این حس و نداشته باشی و تو ۶۰ سالگی سر شار از این احساس ها باشی

کاش میشد همچو آواز خوش یه دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد...
حرفش به ادم حس همیشه جوانی میده ولی عمرا خیلی کوتاه شده

الهی دلتون شاد وجوان باشه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

من سوئدم. اینجا واقعا عقیدشون همینه. مثلا همکار من که یک خانم 65 ساله است میگه من میانسالم. هر روز صبح قبل از کار میره شنا. اگه هوا خوب باشه با دوچرخه میاد حداقل 45 دقیقه راه را، شنبه ها هم همیشه برنامه دو داره. تو اوقات فراقت هم نقاشی میکشه.

به نظر من که خیلی خوبه اینطوری. ایران هم متاسفانه اکثر خانم ها تا سی ساله میشن افسردگی می گیرند که ما پیر شدیم...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

با حرفش موافقم ولی نه تو ایران

لعنت به ایران!لعنت!لعنت به قوانین ایران!به فرهنگ مردم ایران!

من الان ۳۵ ساله امه ولی تو این کشور هم شانس ازدواجم خیلی کم شده چون تو فرهنگ ایران جوان محسوب نمیشم

هم شانس اشتغالم!هر آگهی استخدامی می بینم شرط سنی داره که من ندارم

خدایا آخه من چه کار کنم؟!😭😭😭

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...