2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی امکان داره مثبت بشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 106 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ازمایش خونم نرماله و هورمونام اوکیه ولی تو سونو بهم گفتن تنبلی داری ،تا حالا ۳ تا دکتر عوض کردم ت ...

من پیش ی دکتر میرم اول وزنمو بهونه کرد ۸۷ کیلو بودم الان رسیذم ۷۲ کیلو گفت چربی تخمدان داری باید از بین بره بعد کلا باید قرص بخورم پریود بشم وگرنه نمیشم و یدونه کیست دوسانت دارم سمت راستم که اونم ال دی داده بخورم تا از بین بذه و قرص تحریک بده خدا کنه قرص تحریک هاا رام بندازه نتیجه بگیرم

من پیش ی دکتر میرم اول وزنمو بهونه کرد ۸۷ کیلو بودم الان رسیذم ۷۲ کیلو گفت چربی تخمدان داری باید از ...

بابا وزن بهانست

من زن میشناسم ک هرکوله خیلی خیلی چاق باردار شده

منم رفتم گفت وزنت زیاده کم کردم و هیچ نتیجه ای ندیدم

من پیش ی دکتر میرم اول وزنمو بهونه کرد ۸۷ کیلو بودم الان رسیذم ۷۲ کیلو گفت چربی تخمدان داری باید از ...

انشالله نتیجه میگیری عزیزم

من حتی اضافه وزنم ندارم فقط ۵۵ کیلوئم با قد ۱۶۴ با این وجود دوماهه ورزش جدی میکنم و روزی ۳تا گلوکوفاژ خیلی بی اشتها شدم و داغون

به این چیزا نیس فقط باید خدا بخواد

بابا وزن بهانست من زن میشناسم ک هرکوله خیلی خیلی چاق باردار شده منم رفتم گفت وزنت زیاده کم کردم و ...

الان که وزنم کم شده میگه غصه نخور رحمت خوبه باردار میشی فقط استرس نداشته باش قاطی کردی اروم باش 😢😭ی سال و نیمه عروسی کردم ۷ ماهه اقدامم میترسم حامله نشم دارم پاره میشم از غم و غصه هعی توو ذهنم میاد نکنه فلان مریضی گرفتم نکنه اینحوریم اصن داغونم دکتره که گفت مشکل خاصی نیست نتیجه میبینی ولی باز میترسم

الان که وزنم کم شده میگه غصه نخور رحمت خوبه باردار میشی فقط استرس نداشته باش قاطی کردی اروم باش 😢😭 ...

نگران نباش عزیزم خدا بزرگه انشالله ک نتیجه میبینی فکرای الکی نکن استرس دور کن 

بابا وزن بهانست من زن میشناسم ک هرکوله خیلی خیلی چاق باردار شده منم رفتم گفت وزنت زیاده کم کردم و ...

به وزن نیست که من ۵۵کیلوام الان ۵ ماهه اقدام میکنم هیچ خبریم نیست سالمم هستیم جفتمون

خدایا شکرت نی نی اومد تو دلم،خدایا خودت مواظبش باش😍

اخ گفتی دقییییقا منم یکیو میشناسم خییییلی چاقه قند داره تنبلی داره تازه ۳۰سالشم هست جفت بارداری هاشو تو اولین و دومین اقدام گرفت😐

اونوقت به من میگه چرا بچه نمیارید پس،منم همش الکی میگم نه زووووده 

خیلی دلم گرفته اصلا😔

انشالله نتیجه میگیری عزیزم من حتی اضافه وزنم ندارم فقط ۵۵ کیلوئم با قد ۱۶۴ با این وجود دوماهه ورزش ...

منم دقیقن روزی ۳ تا گلوکوفاژ میخوردم دکترم گفت قطعش کن توو دیابت نداری قندت خوبه الان هیچ دارویی جز ال دی نمیخورم اونم برای کیست

فولیکول و تخمک مهمه 

من شوهرمم ازمایشش عالیه نمیدونم چرا خدا داره منو تپو صف انتظار قرار میدع

الان که وزنم کم شده میگه غصه نخور رحمت خوبه باردار میشی فقط استرس نداشته باش قاطی کردی اروم باش 😢😭 ...

ای جانم منم یک سال ونیمه ازدواج کردم 

خدایا شکرت نی نی اومد تو دلم،خدایا خودت مواظبش باش😍
اخ گفتی دقییییقا منم یکیو میشناسم خییییلی چاقه قند داره تنبلی داره تازه ۳۰سالشم هست جفت بارداری هاشو ...

وااای منم هرکی میبینم میگه چرا بچه نمیاری الکی میگم زوده اخه چرا اینا زخم میزنن بهمون حتما یچیزی هست چرا باید بپرسین اخه