2777
2789
عنوان

رابطه هدف دار یعنی چی

103 بازدید | 17 پست

وقتی میگن رابطه هدف دار چه هدفی تو ذهنتون میاد؟

اولین چیزی که به ذهنتون میاد چیه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هدف ازدواج

یعنی این هدف فقط میتونه ازدواج باشه گزینه ای دیگه ای براش نیست؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

جز ازدواج وی دیگه میتونه باشه

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

یعنی مطمعن باشی تهش قراره بگیرتت😂

شاید باید اون مطمئن باشه تهش قراره بله بدی

این دو طرفه اس

اولین چیزی که به ذهنم میاد اینه که به اسم هدف یه رابطه بی سر و ته رو چن سال کش میدن آخرشم میگن به در ...

یعنی ته همه رابطه ها حتما باید ازدواج باشه؟

ازدواج

یعنی این هدف فقط میتونه ازدواج باشه

سوالای عجیبی میپرسیاگه هدف ازدواج نیست یه دختر و پسر چرا باید با هم ارتباط داشته باشن صمیمی بشن؟

شاید چون یه تجربه خارج از ازدواج میخوان

اونقدرا هم عجیب نیست

شاید چون یه تجربه خارج از ازدواج میخواناونقدرا هم عجیب نیست

اتفاقا خیلی عجیبه

دختره این قدر کم عقل نباید باشه متاسفانه متاسفانه اینجا ایرانه دختره که بی آبرو میشه آدم جونش دربیاد ولی آبروش نره

اتفاقا خیلی عجیبهدختره این قدر کم عقل نباید باشه متاسفانه متاسفانه اینجا ایرانه دختره که بی آبرو میش ...

بعضی از آشنایی های که به قصد ازدواج هست هم ممکنه به هردلیلی به ازدواج نرسه این یعنی بی آبرو شدن؟ به نظر من نه

حالا به هردلیلی هم این اتفاق افتاد بازم زندگی ادامه داره و فرد حق ادامه دادن به زندگیش رو داره