یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من ازمایش خونم نرماله و هورمونام اوکیه ولی تو سونو بهم گفتن تنبلی داری ،تا حالا ۳ تا دکتر عوض کردم ت ...
من پیش ی دکتر میرم اول وزنمو بهونه کرد ۸۷ کیلو بودم الان رسیذم ۷۲ کیلو گفت چربی تخمدان داری باید از بین بره بعد کلا باید قرص بخورم پریود بشم وگرنه نمیشم و یدونه کیست دوسانت دارم سمت راستم که اونم ال دی داده بخورم تا از بین بذه و قرص تحریک بده خدا کنه قرص تحریک هاا رام بندازه نتیجه بگیرم
بابا وزن بهانست من زن میشناسم ک هرکوله خیلی خیلی چاق باردار شده منم رفتم گفت وزنت زیاده کم کردم و ...
الان که وزنم کم شده میگه غصه نخور رحمت خوبه باردار میشی فقط استرس نداشته باش قاطی کردی اروم باش 😢😭ی سال و نیمه عروسی کردم ۷ ماهه اقدامم میترسم حامله نشم دارم پاره میشم از غم و غصه هعی توو ذهنم میاد نکنه فلان مریضی گرفتم نکنه اینحوریم اصن داغونم دکتره که گفت مشکل خاصی نیست نتیجه میبینی ولی باز میترسم