2777
2789

دخترم تو شبکه نهال دیده یه کارتون به اسم کارگاه نجار تو خونه با آب و آینه رنگین کمان درست کرده از صبح داره میگه کلی ظرف پر آب کرده اینه گذاشته توش ولی نمیشه منم ندیدم تو نت هم نیست

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
میریم ک رنگین کمان رو هم اختراع کنیم😅

همینو بگو اصلا یادش هم نمیاره آخه

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم امشب موقع خواب داشت میگف کاراگاه نجار با بخار آب رنگین کمان درست کرد

هیچی یادش نیست ؟دخترمنم همونو دیده 

تکرارشو نداره فردا؟

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
تکرارشو نداره فردا؟

نه امروز ازصبح داشتیم میدیدیم نشون نداد دیروز پخش شده 

نه امروز ازصبح داشتیم میدیدیم نشون نداد دیروز پخش شده 

عزیزم برنامه تلویبیون نداری؟ اونو نصب کنی میتونی برنامه های روزای قبل همه شبکه ها رو ببینی... برنامه تلویبیون .. آرمش قرمزه نوشته TW

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
میگفت آبو گذاشت جوش اومد و یه سینی سرد بالاش گرفت و با آیینه نور تابوند بهش  حالا فردا باید ام ...

امتحان کردی نتیجه داد ممنون میشم بهم بگی امتحان کنم مرسی گلم