دخترم تو شبکه نهال دیده یه کارتون به اسم کارگاه نجار تو خونه با آب و آینه رنگین کمان درست کرده از صبح داره میگه کلی ظرف پر آب کرده اینه گذاشته توش ولی نمیشه منم ندیدم تو نت هم نیست
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
نه امروز ازصبح داشتیم میدیدیم نشون نداد دیروز پخش شده
عزیزم برنامه تلویبیون نداری؟ اونو نصب کنی میتونی برنامه های روزای قبل همه شبکه ها رو ببینی... برنامه تلویبیون .. آرمش قرمزه نوشته TW