2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این گرونی وقتی نامزد نداری چه دلیلی داری جنسای گرون بخری ، پول پس انداز کن بعدا به موقع اش بخر . 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

نامزد نداری؟ خو از الان بگیری که معلوم نیست کی ازدواج کنی از مد میره 

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
خو هر وقت شوهر کردی میخری  من میترسم بخرم دیر شوور کنم از مد بیوفته😂😂😂

اوضاع بازار خرابه همه چی اخه داره گرون میشه میگم کاش زودتر میخریدم یه سری وسایل که از مد نمیفته 

برقیای اشپزخونه؟؟؟ظرف و ظروف و اول نگیرم؟؟

نه.إبمیوه گیرسه کاره چرخ گوشت یا غذاساز پلوپز چای ساز زودپز اینا روبخر.عزیزم ازمد نمیره مارک خوب بخر مثل پاناسونیک .ظرف مثلا سرویس استیلتو بخر سماور برقی سرویس قاشق ساده سرویس قابلمه اینارو.اما سرویس چینی و پذیراییتو بذار نطابق مد روز بخر

هیچی  

عزیز من از لوازم آشپزخونه شروع کردم از ریز و درشت بعد فرش و دکوری اخرم لوازم بزرگ 

خود آشپز خونه کلی وقت میبره مثل انواع سرویس چاقو قاشق چنگال 2 سرویس قابلمه .کلی خرده ریز برقی بلور لوازم پذیرایی پلاستیکیا و...