2777
2789
عنوان

چیکار کنم

148 بازدید | 14 پست

بچه ها من هرچی میخرم جاریمم سریع همون کارو انجام میده چه چیز کوچیک باشه چه چیزه بزرگی اعصابم دیگه خورد شده هرچی من دارم دفعه بعد میبینم اونم خریده مامانم میگه بزار بخره مهم اینه سلیقه تو شوهرمم میگه اون داره تورو بالا میبره با این کارش ولی من واقعا حرص میخورم دوس ندارم هرچی دارم یکی اطرافم داشته باشه 

خدایا هواست به همه زندگی ها باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه چه بد نشونش نده خو 

خوب میبینه الان رفته مثله سرویس خواب من خریده دقیقا مثله منه اینارو ک نمیشه حتی یه انگشترش مثله ماله من خودم دیدم باورم نمیشد کپ ماله من خریده خیلی بده 

من اوایل عقد همین شکلی بودن دیگه  اول شوهرم گفت هرچی شیوا میگیره نگیرید وگرنه مجبور مسشه بنداز ...

خوش بحالت روت میشه من نمیتونم نامزد بودم رفتم دیدم خواهر شوهرم قاشقاش نزدیک به طرحی ک من خریدم واسه جهاز سریع رفتم عوض کردم نگه مثله من خریده تو خونه هامون مثله هم باشه بعد این اینجوری میکنه نمیتونم چیزی بگم‌ شوهرمم روشو نداره 

خوب میبینه الان رفته مثله سرویس خواب من خریده دقیقا مثله منه اینارو ک نمیشه حتی یه انگشترش مثله ماله ...

وای سرویس خوابم 😐😐به نظرم رابطو قیچی کن

من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞

جفت جاریای منم همینن اما من کاری بهشون ندارم چ کاریه همه فکر و ذکرم اونا باشن هر ادمی رفتار واخلاق خودشو داره پنج تا انگشت باهم مساوی و هم اندازه نیستن هر کاریم بکنن ب نظر من بازم ی جایی کم میارن هر چندتا الان ک مساوین حتی بچه هاشون😂😂این چندتا دختر داره اونم همین قدر داره این کدومش پسر اونم همون پسره شوهرم گاهی میگه خدا رو ببین میدونسته اینا خیلی چشم و هم چشمی دارن حتی جنسیت بچه هاشونم یکی کرده ک همو خفه نکن😂😂 حالا جلو رو هم عین خواهرن وای خدا نکنه با یکیشون تنها بشی واویلا فک میکنی اگه میتونست چشاشو درمی اورد و باهاشو کباب درس میکرد انقد ک میخوان سر ب تن اونیکی نباشه😅😅

ما عروسیمون فرقش دوماه بود 

گاز و ماشین لباسشوییو باهم و مثل هم خریدیم

وای سرویس خابمونم تو مایه های همه 

عکسشو نشون میداد قبل عروسیش منم گفت واسه منم تو مایه های سرویس خاب توهه 

بیخیال بابا مهم اینه ک سلیقتو قبول داره

من مثله خواهرمم نمیخرم چه برسه به یکی اونورتر. چه رویی داره

دقیقا من ۹ماهه ازدواج کردم میخواد بامن یکی بشه ازاین خز بازیا متنفرم انقد حرص خوردم هرچی خرید اوایلش گفتم اشکال نداره دیدم ن بابا کار از چندتا گذشته کلا تقلید میکنه حرص خوردم دستم درد گزفته 

ما عروسیمون فرقش دوماه بود  گاز و ماشین لباسشوییو باهم و مثل هم خریدیم وای سرویس خابمونم تو م ...

اخه دوس ندارم هرچی دارم اومم داشته باشه خوب قبول کن حرص داره اون ۱۵ساله ازدواج کرده من نه ماهه هرکاری میکنم میدوعه انجام میده چی بگم شوهرمم میگه مهم اینه که از تو تقلید میکنه