2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 77 پست
اینم کارم کردم اما فایده نداره مثلا دست میزنم واسش میگم ببین رفت تو لوله اما میترسه😞😣

تو لوله چیه خواهر من😅

پسر من پیپی میکنه میگه رفت پیش مامان و باباش 😆شب بخیر😅😅

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم کارم کردم اما فایده نداره مثلا دست میزنم واسش میگم ببین رفت تو لوله اما میترسه😞😣

من میگفتم اینا باید از دلت در بیان برن پیش دوستاشون اون پایین 😞😞بعد که میشستم برن میکفتم بابای برین پیش دوستاشون😞😞

بهش میکفتم اکر زیاد تو دلت بمونن غصه میخورن و دلشون برا دوستاشون تنک میشه😂😂😂

بهم نخندید آخه شنیدم بودم خیلی از بچه ها از پیپی میترسن و ....

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
یکی دو بار صدات ببر بالا اگه جیش کردو بهت نگفت اینجوری بهتر از جایزه جواب میده باید زوتر اقدام میکرد ...

شنیدیم عصبی شدن برعکس تاثیر منفی میزاره

خدایا اگر تو دست مرا بگیری هیچ کس مرا دست کم نمیگیرد
منم پسرم دوسالشه دسشویی مون سرده میترسم از پوشک بگیرمش تو دسشویی سرما بخوره

وا چه حرفا دستشویی بقیه که بخاری روشن نیست

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

بايد بچه امادگي روحي و جسميش رو داشته باشه پسر من از ١٨ ماهگي به صورت اوايي شعر ميخوند فارسي كوردي و انگليسي رو بلده و حرف ميزنه ولي من ٢ سال و ٨ ماهگي از پوشك گرفتمش تازه از ٦/٧ ماه قبلشم همش برلش كليپ و فيلم كتاب اموزشي ميخوندم همه م ميگفتن چرا نميگيريش ياد نميگيره و..... ولي من تشخيص دادم هنوز وقتش نرسيده ..... 

این نیز بگذرد
منم پسرم دوسالشه دسشویی مون سرده میترسم از پوشک بگیرمش تو دسشویی سرما بخوره

کلا بهتراینه که تو فصل گرم بچه از پوشک‌ کرقته بشه

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺

دکترا میگن بهترین زمان از 18 ماهگی به بعده. عزیزم اصلا دیگه پوشکش نکن بگو عروسکتو میبرم جیش کنه بهش جایزه بدم. منم دخترم 22ماهشه 1هفته است بازش کردم کلا دیگه پوشک نمیکنم وقتی داره میکنه میگه دارم سعی میکنم با هر ترفندی بگه جیش دارم که کم کم میگه این کار حوصله میخواد شدید پسر دوستم طی 20 روز یاد گرفت البته قطره چکونی رو دارن بلاخره بچه است و ادم بزرگ که نیست. شماهم دیگه بی بی نکن باحوصله و هر ترفندی یادش بده که برین دسشویی من حتی با دخترم میرم جیش میکنیم این پیشنهاد یه متخصصه کودکانه تا ببینن و یادبگیرن و دخترم امروزمیگه بابامیره جیش میکنه میپرسه که عمه هم دسشویی جیش میکن یا خاله تو دسشویی جیش میکنه

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ تو بهر هیچ برهیچ مپیچ
شنیدیم عصبی شدن برعکس تاثیر منفی میزاره

به نظرم اصلا دعواش نکن

پوشک گرفتن خودش برا بچه یه پروسه مهم و استرس زا هست با دعوا و ... بدتر میشه براش

دکترا میگن بهترین زمان از 18 ماهگی به بعده. عزیزم اصلا دیگه پوشکش نکن بگو عروسکتو میبرم جیش کنه بهش ...

بهترین سن ۲سال و نیم هست   از ۱۸ ماهگی میتونن امادگیشو داشته باشن برای گرفته شدن

برای ادبیات بعضی خانمهای نی نی سایت متاسفم...😔
بايد بچه امادگي روحي و جسميش رو داشته باشه پسر من از ١٨ ماهگي به صورت اوايي شعر ميخوند فارسي كوردي و ...

قهرمان تمام داستانهايي كه براش ميگفتم پوشك نداشتن و جيش و پي پي رو توي دسشويي ميكردن ....يك روزه هم ياد گرفت اما  تا ٤ ماه بعد از شروع به پوشك گيري بازم براي مهموني و بيرون پوشكش ميكردم ميگفتم اگر نتونست كنترل كنه دعواش نكنم و خونه ي مردم رو كثيف نكنم 

پوشك گرفتن فقط صبر و حوصله و زمان ميخواد 

این نیز بگذرد