2777
2789

لطف کنہ دستو پختش کامل بگہ واس ۲ نفر.....

میخوام وقتی قابلمہ بر میگردونم قالبی برگردہ و حسابی زرد و طلایی بشہ ......

مواد لازم و میزانشو بگید....با دستور پختش

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

4پیمانه برنجتو که آبکش کردی نصفشو جداکن و بذار خنک بشه بعدش توش دوسه قاشق ماست و زعفرون دم شده و یه تخم مرغ بشکون و قابلمه ی نچسبتو چرب کن و نصف مواد زعفرونیتو پهن کن کف قابلمه و بعد مرغ ریش ریش شده یا فیله ی مرغی که باپیاز داغ و زرشک مخلوط شده بریز و پهن کن رو برنجت بعدش بقیه ی برنج زعفرونیتو بریز و صاف کن بعد برنج سفیدت و بریز روش بذار با حرارت کم دم بکشه و ته دیگ ببنده

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
4پیمانه برنجتو که آبکش کردی نصفشو جداکن و بذار خنک بشه بعدش توش دوسه قاشق ماست و زعفرون دم شده و یه ...

البته من برنج هندی رو آبکش میکنم ولی این چون ایرانی بودش نیم پز کردم با روش کته و بعد گذاشتم خنک شد

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

تخم مرغ دو عدد فقط زرده 

ماست چكيده دو پيمانه 

برنج دو پيمانه 

روغن به مقدار لازم 

زعفران به مقدار زياد البته دم كرده

مرغ را با اب و يدونه پياز و زعفران بپز 

برنجو بپز و ابكش كن 

تو يه ظرف بزرگ ماست و زرده هارو و نمك و زعفران دم كرده را قاطي كن بعد برنج ابكش را بهش اضافه كن 

تو يه قابلمه نچسب يكم برنج بريز تا كف را بپوشونه 

حالا روش مرغ پخته از قبل ريش شده را بريز دوباره رو اون برنج بريز تا تموم بشه 

حالا روشون يكم اب و روغن بريز و زعفران مونده و يكم اب مرغت درشو با دم كني ببند و تا يه ساعت بزار دم بكشه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
ته چين مرغ من عاليه ولي طولانيه بگم بايد صبر كني تا بتايپم

ممنون عزیزم تایپ کن فردا درست کنم واس شام

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘
تخم مرغ دو عدد فقط زرده  ماست چكيده دو پيمانه  برنج دو پيمانه  روغن به مقدار لازم& ...

برنج باید چقد پختہ بشہ؟

تخم مرغ دو عدد فقط زرده  ماست چكيده دو پيمانه  برنج دو پيمانه  روغن به مقدار لازم& ...

آب مرغ بریزم بو خام خامی مرغ نمیگیرہ؟؟

آب مرغ بریزم بو خام خامی مرغ نمیگیرہ؟؟

نه ديگه اب مرغ پخته شده با پياز و زعفران خيلي لذيذ ترش ميكنه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي