تخم مرغ دو عدد فقط زرده
ماست چكيده دو پيمانه
برنج دو پيمانه
روغن به مقدار لازم
زعفران به مقدار زياد البته دم كرده
مرغ را با اب و يدونه پياز و زعفران بپز
برنجو بپز و ابكش كن
تو يه ظرف بزرگ ماست و زرده هارو و نمك و زعفران دم كرده را قاطي كن بعد برنج ابكش را بهش اضافه كن
تو يه قابلمه نچسب يكم برنج بريز تا كف را بپوشونه
حالا روش مرغ پخته از قبل ريش شده را بريز دوباره رو اون برنج بريز تا تموم بشه
حالا روشون يكم اب و روغن بريز و زعفران مونده و يكم اب مرغت درشو با دم كني ببند و تا يه ساعت بزار دم بكشه