2777
2789
عنوان

نمی دونم بگم یا نه

290 بازدید | 28 پست

شما ها اگر باردار بودین زود به همسرتون میگفتین ...من مطمئن نیستم باردارم یا نه ...(اگه جواب گرفتم)  اما بنظرم به همسرم بگم سریع میره به خانوادش میگه..حالا اگه به مادر و پدرش فقط ختم بشه مهم نیست برام اما پارسال جاریم باردار بود به مامانش گفتن این بنده خدا هم خیلی ذوق داشت نتونست خودشو نگه داره به همه گفت یعنی از دهنش در رفت😅حالا من به ذهنم رسید این موضوع رو نگم اگه اتفاقی افتاد بعد شاکی نمیشه همسرم اگه بگمم میترسم اتفاقی بیفته کل فامیلشون خبر دار بشن بعد هی بگن دختر مشکلی داره...نمی دونم چیکار کنم

بعد از ظهر جواب آزمایشم رو میگرم

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم

وقتی کاملا مطمئن شدید ، این ها رو ب همسرت‌ون بگید ... حرف هاتون منطقی 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

فعلا نگو عزیزم.لا اقل تا قلب تشکیل نشده‌.

من دو بار سقط داشتم خوشحالم که همسرم به خانوادش نگفته بود باردارم چون اونوقت که سقط شد دیگه حرف و کنایه هاشون و نمیشد جمع کرد.

الان باز به لطف خدا باردارم و فقط مادرم میدونه و همسرمم تا قلب تشکیل نشه به خانوادش نمیگه.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍