2777
2789
عنوان

نمی دونم بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 28 پست
از اینم میترسم ....شوخی زیاد میکنه ...

یه وقت بعدا پشیمون نشی که کاش بهش گفته بودم..

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر وقت به مادر خودت گفتی به مامان شوهرتم بگو، اونم مادره و خوشحال میشه 

با گفتن بهش مشکل ندارم ...اما میره به همه فامیل میگه ...بالا نوشتم ...

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘

حتما به شوهرت بگو بهش تاکید کن تا سونو به هیچ کدوم خانواده ها نگین بگو میخوام وقتی خواستیم خبر بدیم شیرینی بگیریم ببریم و بگیم 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

من حتی موقع بیبی زدن هم شوهرم پشت در دستشویی بود وقتی سونو رفتی و صدای قلبشو شنیدی به خانواده ها بگین به فامیل هم بگن اشکالی نداره بالاخره اخرش که معلوم میشه

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

اگه بعدا بفهمه تو از قبل میدونستی و ازش مخفی کردی شاید ازت ناراحت بشه الان که جواب ازمایشتو گرفتی باید بری دکتر سونو دارو مصرف کنی ازمایشای دیگه داری بزار از اول همراهت باشه

شوهرم تا 6 ماهگی نگفته بود به خانواده اش

بعد مادرش منو دید گفت بارداری؟؟؟

گفتم بله 

قبلش از شوهرم پرسیده بود گفته بود نه

این اخلاقشو دوست دارم که چیزی نمیگه

اوایل همه چی رو میگفت الان دیگه کمتر میگه اینو چرا نگفته بود رو نمیدونم