شما ها اگر باردار بودین زود به همسرتون میگفتین ...من مطمئن نیستم باردارم یا نه ...(اگه جواب گرفتم) اما بنظرم به همسرم بگم سریع میره به خانوادش میگه..حالا اگه به مادر و پدرش فقط ختم بشه مهم نیست برام اما پارسال جاریم باردار بود به مامانش گفتن این بنده خدا هم خیلی ذوق داشت نتونست خودشو نگه داره به همه گفت یعنی از دهنش در رفت😅حالا من به ذهنم رسید این موضوع رو نگم اگه اتفاقی افتاد بعد شاکی نمیشه همسرم اگه بگمم میترسم اتفاقی بیفته کل فامیلشون خبر دار بشن بعد هی بگن دختر مشکلی داره...نمی دونم چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من حتی موقع بیبی زدن هم شوهرم پشت در دستشویی بود وقتی سونو رفتی و صدای قلبشو شنیدی به خانواده ها بگین به فامیل هم بگن اشکالی نداره بالاخره اخرش که معلوم میشه
قدرت
نه دست هیتلر است
و نه دست تمام کسانی
که جنگ به پا کرده اند...
قدرت دست کسی ست
که می فهمد؛ دوستش داری !
اگه بعدا بفهمه تو از قبل میدونستی و ازش مخفی کردی شاید ازت ناراحت بشه الان که جواب ازمایشتو گرفتی باید بری دکتر سونو دارو مصرف کنی ازمایشای دیگه داری بزار از اول همراهت باشه
قدرت
نه دست هیتلر است
و نه دست تمام کسانی
که جنگ به پا کرده اند...
قدرت دست کسی ست
که می فهمد؛ دوستش داری !