2777
2789
عنوان

کدوم خونه برم بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 55 پست
خونه ما طبقه چهارمه و بى آسانسور، من هم از مهمونى بازى خيلى خوشم نمياد. به خاطر شرايط خونه نصف اطراف ...

شرایط خونتون چیه.؟منظورت همین بدون آسانسور بودنه یا کوچیک بودن؟

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم بگردین شاید مورد های مناسب تر دیگم پیدا شد 

ولی طبقه چهارم نگیر 

من ک هربار میرفتم بالا نفسم بند میومدهمش شوهرمو مقصر میدونستم ک اون گفته بریم طبقه سه الانم طبقه اول گرفتم یعنی راحت شدم انقد بهم حال میده وقتی میرم پایین میام بالا 

تفاوت متراژش چقدره

والا دقیق نمیدونم ولی اونی که بیرون شهره خیلی بزرگتره هم هالش ،هم دوخوابه اس

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی
بازم بگردین شاید مورد های مناسب تر دیگم پیدا شد  ولی طبقه چهارم نگیر  من ک هربار میرفتم ...

خیلی گشتیم با توجه به پولمون واسه رهن همینا مناسب ترین بودن

مثلا فک کن میخای یه اشغال ببری پایین باید چارطبقه بری پایین بیای بالا 

آره واقعا سخته ولی اینکه اون خونه بزرگه منو دو دل کرده...

خیلی گشتیم با توجه به پولمون واسه رهن همینا مناسب ترین بودن

به بنگاه بگو زنگ بزنن به همکاراشون ک خونه با این قیمت تو دستشون هس یا ن بسپرین اگه عحله ندارین پیدا میشه . اما بازار رهنو اجازه بیشتد بهار تابستون داغه

به بنگاه بگو زنگ بزنن به همکاراشون ک خونه با این قیمت تو دستشون هس یا ن بسپرین اگه عحله ندارین پیدا ...

آره  همینکارو کنیم بهتره مرسی گلم

بدون آسانسوووور خیلی بده 

اولا الان شاید نشون نده ولی بعدها پا درد شدیدی میگیری سنت بالاتر بررره زانوتو از بین نبر

دوما اقوام بزرگتر که سن بالا دارن نمیتوتن بیان خونت مثل مامان بزرگ . بابابزرگ هر بزرگتر دیگه که پا درد داره

سوما مرکز شهر رفت و امدتم بهتره

صد در صد با اسانسور  کمیت مهم نیست کیفیت مهمه

زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم.
شرایط خونتون چیه.؟منظورت همین بدون آسانسور بودنه یا کوچیک بودن؟

كوچك نيست، اگر هم بود مانع اومدن مهمون نمى شد. اين كه بايد چهار طبقه بيان بالا خيلى ها رو از اومدن به خونه مون منصرف مى كنه.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.