2777
2789
عنوان

کدوم خونه برم بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 55 پست

اولی هم راهش دوره هم بی آسانسور

دومی اگه کم جمعیت و کم رفا و آمد باشین خوبه

از امشب همه انرژی های مثبت به سمت من و زندگیم روانه میشوند.خوشبختی و آرامش به سوی من میان😄😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن نفرید؟ مهمون زیاد دارید؟ اگه ن  همون مورد دو

دونفریم ومهمون ممکنه زیادداشته باشیم

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی

دومی هم اینکه دسترسی بهتری داره هم اسانسور

فکرشو بکن ۴ طبقه بدون اسانسور!!!سر یک سال نشه فلج میشی دورازجون

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بستگى به شرايط خودتون داره. اگر براى رفت و آمد به محل كارتون يا معاشرتهاى هميشگيتون يا خريدهاى معمول اذيت نمى شيد و با پله مشكلى نداريد خونه بزرگتر بهتره. به جو و ساكنين محل هم بستگى داره. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

خونه ما طبقه چهارمه و بى آسانسور، من هم از مهمونى بازى خيلى خوشم نمياد. به خاطر شرايط خونه نصف اطرافيان -بيشتر فاميلهاى دور- بى خيال ما شدن. من اين رو يه حسن بزرگ مى بينم!

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
طبقه چهارم بی آسانسور 😐خیلی سخته ولی خونه کوچیکم خیلی سخته 

آره ،هر کدوم خوبیهایی داره که اون یکی نداره

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی