دوستان قراره خونه اجاره کنیم یکی از خونه ها دورتراز مرکزشهره ولی دوخوابه وبزرگ و طبقه چهارمه وآسانسورنداره،اون یکی خونه در مرکز شهره ولی یک خوابه وکوچیکه وآسانسور داره ،حالا با رهن واجاره یکسان کدومو انتخاب کنیم بهتره؟
ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکرشو بکن ۴ طبقه بدون اسانسور!!!سر یک سال نشه فلج میشی دورازجون
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بستگى به شرايط خودتون داره. اگر براى رفت و آمد به محل كارتون يا معاشرتهاى هميشگيتون يا خريدهاى معمول اذيت نمى شيد و با پله مشكلى نداريد خونه بزرگتر بهتره. به جو و ساكنين محل هم بستگى داره.
خونه ما طبقه چهارمه و بى آسانسور، من هم از مهمونى بازى خيلى خوشم نمياد. به خاطر شرايط خونه نصف اطرافيان -بيشتر فاميلهاى دور- بى خيال ما شدن. من اين رو يه حسن بزرگ مى بينم!