2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا قوت عزیزم. 

من تصمیم دارم مهد کودک بزنم. امروز رفته بودم دنبال مجوزهاش. خواستم ببینم با این همه زحمتی که داره میارزه از نظر مالی؟ زحمتش خیلی زیاده؟ ماهی چقدر برای حقوق یه مربی هزینه می کنن معمولا؟ 

اخه منم توفکر مهد بودم میخام اگه بشه یه مهد دو زبانه تاسیس کنم میشه به منم مشاوره بدین

آفرین... منم همین تصمیم رو دارم. دوست دارم کلی کارهای جدید و نو انجام بدم توی این مهد. 

من دقیقا رشته ام علوم تربیتی گرایش پیش دبستان و دبستان،سه سال کار کردم تو مهد خیلی سخت بود چون من از جون و دل کار میکردم اما حقوق خیلی کم بود تازه من تو منطقه های خوب تهران کار میکردم.تصمیم گرفتم خودم مهد بزنم رفتم دنبال کلاس هایی که مخصوص تأسیس مهد مدرک هم گرفتم اما دیگه دنبال مجوز نرفتم منصرف شدم

شما رشته تحصیلیتون جی بوده  و حدود هزینه هاش جند میشه

من رشته م محیط زیست ه‌. فعلا فقط هزینه ی کلاس های آموزشی ش رو پرسیدم. روی هم رفته میشه حدودای ۲۲۰ تومن. بقیه ش انشالا بعد از مجوزه.  هزینه ی رهن مکان، خرید وسایل مورد نیاز و ... 

من دقیقا رشته ام علوم تربیتی گرایش پیش دبستان و دبستان،سه سال کار کردم تو مهد خیلی سخت بود چون من از ...

پس شما تجربه دارین. من هیچ تجربه ای ندارم. همسرم رشته ش مدیریت آموزشی. فکر کردم میشه با مدرک ایشون انجام داد ولی انگار باید حتما خانم باشن.