بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اگه فضولی نباشه میشه بپرسم حقوق تون چقدر بود؟ بیمه هم بودین؟ من شهرستان هستم &nb ...
اره عزیزم آخرین سالی که کار کردم حقوقم 600 بود اما برا بیمه خیلی اذیت کردن اما بیمه شدم سال 94 بود آخرین سالی که به عنوان مربی کار کردم،اما نحوه حقوق دادن تو تهران با شهرستان فرق میکنه،اگر می خواین مهد بزنید سعی کنید بهترین باشید اگر تو شهرتون بهترین وجود نداره،
من حتی به یه مدرسه ابتدایی دخترانه دو زبانه فکر میکردم ولی هزینش خیلی سنگینه در توان یکنفر نیست اگه شریک خوب و اشنا پیدا کنم شاید اینو عملی بکنم که صدرصد جواب میده تو شهرم چون نیست
تو تهران مهد خوب زیاد هست با شهریه های بالا ،اما مردم دنبال کار جدید هستن نه همون راهی که منم تو بچگیم رفتم واحد کار خیلی قدیمی شده یکی از روش های جدید های اسکوپ که روش کودک محوری اما پیاده کردن این روش فضا بزرگ و مربی زیاد میخواد.