2777
2789
عنوان

خانم هایی که مهد کودک تاسیس کردین، لطفا بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 30550 بازدید | 46 پست

مهد هایی درجه 1 اولا ظاهر خیلی شیکی دارن که مادر ها جذب بشن تمیز باشه، پرسنل خوش برخورد.کلاس های آموزشی زیاد که رأس اون ها زبان انگلیسی و زبان فرانسه هست.والدین سه دسته هستن اغلب دنبال جایی هستن که بچشون همه چی یاد بگیره موسیقی سفال گری ژیمناستیک تا تو یه جمعی بگن بچه ما همه چی بلده،یه دسته والدین هم هستن دنبال این هستن نقطه قوت بچه اش مثلا تو زمینه ورزشی هست فقط روی اون کار بشه،یه عده هم فقط میخوان برسن به کارهاشون دوس دارن تا دیر وقت بچه هاشون نگه دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهد هایی درجه 1 اولا ظاهر خیلی شیکی دارن که مادر ها جذب بشن تمیز باشه، پرسنل خوش برخورد.کلاس های آمو ...

چه دسته بندی درستی 😊 بله همین طوریه. ظاهر مهد خیلی مهمه.  

سلام،میبخشید من یه سوال داشتم،دوست دارم تو مهدکودک مشغول بکار بشم،رشتم زبان انگلیسی هست،چطور باید وا ...

عزیزم باید برین مدرک مربی گری کودک بگیرین. تا اونجا که میدونم جهاد دانشگاهی دوره داره. اینجا که ما هستیم بهزیستی خودش جایی رو معرفی می کنه برای ثبت نام دوره. شما هم بپرسین از اداره بهزیستی شهرتون  راهنمایی تون می کنن. دوره ۹۰ ساعته و ۱۲۰ هزار تومان هزینه ش هست. البته این برای شهرماست. احتمالا تعرفه ها شهر به شهر فرق داشته باشن. 

عزیزم باید برین مدرک مربی گری کودک بگیرین. تا اونجا که میدونم جهاد دانشگاهی دوره داره. اینجا که ما ه ...

یک دنیا ممنون که جواب دادین،قبلا بچه نداشتم آموزشگاه تدریس میکردم و ترجمه انجام میدادم،الان دخترم سه سالشه ، خیلی علاقه دارم کاری در رابطه با بچه ها داشته باشم،خونه نشینی خیلی برام سخته،نمیدونستم باید از کجا شروع کنم.ممنونم ازتون  پاسخ دادید

عزیزم باید برین مدرک مربی گری کودک بگیرین. تا اونجا که میدونم جهاد دانشگاهی دوره داره. اینجا که ما ه ...

میخاستم بپرسم شهرستان های کوچیک هم این دوره ها رو دارن؟

بازم ممنون که وقت میذارید و جواب میدید.آخه من واقعا زیاد بیرون نمیرم .

یک دنیا ممنون که جواب دادین،قبلا بچه نداشتم آموزشگاه تدریس میکردم و ترجمه انجام میدادم،الان دخترم سه ...

خواهش می کنم عزیزم‌ انشالا کاری که مناسب باشه و مورد علاقه تون باشه بزودی پیدا کنین. 

میخاستم بپرسم شهرستان های کوچیک هم این دوره ها رو دارن؟ بازم ممنون که وقت میذارید و جواب میدید.آخه ...

والله نمی دونم منظورتون از کوچیک در چه حد هست. ولی اینجا که ما هستیم مرتبا برگزار میشه‌ . اگه امکانش رو دارین تلفنی با بهزیستی شهرتون صحبت کنین و راهنمایی می کنن. خود من هم فکر  میکردم برای دوره ها باید برم مرکز استان که جهاد دانشگاهی داره! ولی گفتن خود بهزیستی آموزش میده. 

اتفاقا من حس میکنم توی تهران مردم برای مهد خوب پول می دن ولی شهرستان شهریه ی بالا برای مهد جا نیفتاد ...

والا اصفهاندارن شهریه رو ۳۰ میلیون میگیرن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
من اصفهانم امسال 5 تومن بابت شهریه دادم مثلا مهد دو زبانه اما اصلا راضی نیستم

خیلی بده آدم هزینه کنه ولی رضایت ش جلب نشه... 

عزیزم می تونم بپرسم چه کارهایی می کنن یا بهتره بپرسم نمی کنن  که شما راضی نیستین؟ 

خیلی بده آدم هزینه کنه ولی رضایت ش جلب نشه...  عزیزم می تونم بپرسم چه کارهایی می کنن یا بهتره ...

عزیزم مثلا مهدش دوزبانست دخترم یه کلمه زبان یاد نگرفته اما مهد پارسالش کلی کلمه هر روز میگفت 2ماه و نیم گذشته یه شعر نمیخونه مهد قبلی کلی شعر بلد بود بابت کلاس خلاقیت و سفال و شاهنامه و نقاشی و کلاسای مهد 5 تومن گرفتن اما من اصلا راضی نیستم و سال بعد مهدشا عوض میکنم قطعااااا