2777
2789
عنوان

اونایی که بچه شیر میدن میشه بیاین

126 بازدید | 26 پست

چند تا سوال دارم

۱_ بچه های شما همینجوری ی جا بذارینشون چقد میمونن؟ بچه دوماه و نیمه. مثلا میتونین بیدار باشن و به کاراتون برسین؟

۲_ بچه های شمام الگی بدون اینکه گرسنه باشن پتو و اینا رو مبخورن؟ یا بچه من گرسنه مونده

۳_ شما هم خودتون بچه هاتون رو مبخوابونین توی روز یا زیر سینه تون میخوابن؟

۴_ شما لباستون از شیر خیس میشه؟ من اوایل یعنی روز پنجم تا سی چهل روز لباسام همش خیس میشد اما الان فقط وقتی شیر میخوره از ی سینه ام اون یکی ازش ی خرده میریزه.

۵_ چقد بچه هاتون میخوابن توی روز؟

ممنون از همه

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

من پسرم 6 ماهشه

1-کوچیکتر که بود حدود یک ساعت اگه بیدار بود سرگرم میشد خودش با خودش

2-میخورن عادتشونه ربطی به گرسنگی نداره

3-پسر من یزر سینه میخوابه اما خب عادت میشه براشون

4-برای منم اوایل خیس میشد الان دیگ نه

خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت امیدوارم لایق بوده باشم  .همه در انتظارا رو از صمیم قلبم دعا میکنم   

۱_بله بیداره به کارام میرسم بینش شیرش میدم غر میزنه باش بازی میکنه میارمش پیش خودم و کارامو میکنم.پسرم ۶ ماهشه.

۲_بله همه چیو میکنه تو دهنش. داره میشناسه اگه مطمئنی تازه کامل شیرشو خورده گرسنه نیس

۳_هر دو مدل میخوابه

۴_منم دقیقا مثل شما

۵_بستگی داره شب کی بخوابه روز کی بیدار بشه حمام یا گردش رفته باشه یا نه ولی میانگین ۲ ساعت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱.دخترم اگه یه جابذارمش حدود یک دقه.بعدگریه میکنه.بایدسرگرمش کنم.نه.به کارام نمیرسم.مگه بخوابه یا حوصله داشته باشه ۱۰ دقه تلوزیون ببینه.

۲.آره.بعضی وقتا پتو اینارومیخوره

۳.اکثروقتازیرسینه میخوابه.گاهی بغل کرده درحال راه بردن

۴.آره.منم همینطوربودم.اماگاهیکه شیرم خیلی زیادمیشه و بچه نخورده لباسموخیس میکنه.شبامثلا.

۵.حدود یکی دوساعت بعضی وقتا سه چهار ساعت.شب میخوابه ولی

بعضیام هستن که درمقابل فهمیدن مقاومت میکنن😐               مث خواهرشوهرام😂😂😂😂  
من پسرم 6 ماهشه 1-کوچیکتر که بود حدود یک ساعت اگه بیدار بود سرگرم میشد خودش با خودش 2-میخورن عادتش ...

پس عادیه که خیس نشه؟ من نگرانم شیرم کم نشده باشه😢

بچه دوماهه ام رو بیشتر از پنج دقیقه نمیتونم بذارم همش باید سرگرمش کنم و در اختیارش باشم وگرنه غر میزنه‌.

پسرم چون معمولا حین شیر خوردن مدفوع میکنه و بعدش باید عوضش کنم زیر سینه فقط شبا خوابه

پس عادیه که خیس نشه؟ من نگرانم شیرم کم نشده باشه😢 بچه دوماهه ام رو بیشتر از پنج دقیقه نمیتونم بذار ...

نه عزیزم فک کنم عادی باشه

براش آهنگای کودکانه بذار تو این سن بیشتر صداهارو دوست دارن من با آهنگ سرگرمش میکردم و کارامو انجام میدادم

خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت امیدوارم لایق بوده باشم  .همه در انتظارا رو از صمیم قلبم دعا میکنم   

بچه منم سه ماه و نيمشه همش درگيرشم

خيلي نميتونم تنهاش بزارم چون گريه ميكنه

شير ميخواد همش 

سينه هم عين شما وقتي ازين ميخوره ازون شير مياد

پتو و دستاش هم ميكنه دهنش

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  
پسرمنم دوماهو ۲۰روزشه خوابش کمه  جایی نمیتونم بزارم شیرمم اوایل رگ میکرد اما الان مثه شما شده & ...

چند کیلو هست جوجتون؟ به دنیا اومد چقد بود؟

بدنیا اومد ۳۵۰۰بود تا ۳۰روزگی ۵کیلوشد از ۳۰روزگی به بعد بخاطر رفلاکسش ۴۰۰گرم اضافه کرده الان ۵۴۰۰😔

منم پسرم ۳ کیلو بود الان پنج کیبو هست یک ماهگی ۴٫۱۰۰ بود نمیدونم چرا این ماه رشدش کم بود. الان دقیقا دوماه و نه روزشه