من پارسال اسمم از قرعه کشی دراومد رفتم کربلا یهویی شد همه چی،بعد تو فرودگاه بابام یهویی ازم عکس گرف گذاشت اینستا دایی همسرم که میشه همکار بابام داشته تو اینستا پستارو لایک میکرده رسیده به پست بابای من مادرشوهرمم اونجا بوده گفته این کیه و فلان خوششون اومده ازم منم تو کربلا بی خبر از همه چی😂زیر پوستی مسزنگیدن از بابام اطلاعات میگرفتن بابامم متوجه شده بود😄بعدش دیگه منتظر شدم تا من بیان ۴روز بعد رسدنم اومدن خاشتگاریم همون هفته هم بله برون شد😍
ما تو دانشگاه خوردیم به هم جزوه های من ریخت زمین شوهرم خم شد جزوه ها رو جمع کرد سرشو اورد بالا که بده من مات و مبهوت موند...زیر لب گفت...عجب خانم دکتری خورد به پست میتونم اسمتونو بپرسم....البته من دانشجوی ارشد بودم ولی دیگه صبر نکرد دکتر بشم درجا عاشقم شد و خلاص
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بله فهمیدم 😐برا همین پاک کردم ک دویست نفر ریپلایم نکنن
حیف شد پاک کردی سوژه رو از بین بردی :))
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید