2777
2789
عنوان

دوستان من بی بی چکم مثبته ولی خیلی میترسم برم دکتر😔

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شش آذر موعد پری بود

نترس گلم بالاخره که چی باید بری بیخودی هم این همه استرس به خودت نده بارداری.این که بدونی وضعیت بارداریت چطوره خیلی بهتره تا این همه استرس بکشی ان شالله که این یکی رو بغل میگیری

تیکر تولد همسرمه دوستای گلم
نترس گلم بالاخره که چی باید بری بیخودی هم این همه استرس به خودت نده بارداری.این که بدونی وضعیت باردا ...

اون موقع انقدر عذاب کشیدم که الان کم جرات شدم، میگم هر جی میخاد بشه، بزار بشه بعد برم.

خدایا، لایقم دان برای داشتن یه فرشته ی دیگه مثله تسنیم💜💜💜💜

عزيزم شما كه سابقه  خارج از رحمي داري خيلي زود بايد بري دكتر عزيزم انشالا كه خيره ولي زودتر برو سونو و ازمايش خواهشا

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻
لوله هات سالمن

موقع عکس رنگی، گفت لوله چپت دارو خوب وارد شده ولی یه کم کند بیرون اومده که دکتر گفت مشکلی نداره مهم اینکه بازه. من دوتا مورد بارداری خارج از رحمم با دارو برطرف شد به عمل نکشید.

عزيزم شما كه سابقه  خارج از رحمي داري خيلي زود بايد بري دكتر عزيزم انشالا كه خيره ولي زودتر برو ...

خیلی میترسم دوباره سونوی بدون ساک حاملگی و بستری شدن و هر هفته ازمایشگاه و........ اصلا خیلی حال و روزم خرابه، فقط میخام زار زار گریه کنم😭😭😭😭😭😭

خیلی میترسم دوباره سونوی بدون ساک حاملگی و بستری شدن و هر هفته ازمایشگاه و........ اصلا خیلی حال و ر ...

عزيزم به اينم فكر كن حاملگي خارج از رحم ميتونه به اوله عات اسيب بزنه اين كه خيلي بدتره

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻
موقع عکس رنگی، گفت لوله چپت دارو خوب وارد شده ولی یه کم کند بیرون اومده که دکتر گفت مشکلی نداره مهم ...

چون زود اقدام كردي الانم توكلت به خدا برو ازمايش قرار نيست كه هر دفعه خارج زحمي باشه فكراي منفي نكن

چون زود اقدام كردي الانم توكلت به خدا برو ازمايش قرار نيست كه هر دفعه خارج زحمي باشه فكراي منفي نكن

مرسی عزیزززم🙏🙏🙏🙏