2777
2789
به نظرم این افکرا خاله زنکی رو بذارید کنار اونا با هم مچ شدن  فقط یاد گرفتیم مچ شدن و اوکی و ...

خب شما شاید درک نکنید اما اذیت میشم خیلی بیخودی پشتم غیبت میکنن و به گوشم میرسه

ببخشید ولی میشه بفرمایید در رفتارشون چی دید که حس می کنید بهتون حسادت می کنند؟؟؟

شاید این فکر شماست و اصلا اینطور نیست.

گاهی ما به دلیل اینکه از بالا به دیگران نگاه می کنیم توهم مورد حسادت قرار گرفتن داریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینجوری بودم اما فقط بی اعتناییییی و اینکه تا میتونی به خودت برس که چشمشون در بیاد

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
ببخشید ولی میشه بفرمایید در رفتارشون چی دید که حس می کنید بهتون حسادت می کنند؟؟؟ شاید این فکر شماست ...

عزیزم وقتی من برا رابطه طرفشون میرم اونا دور میشن وقتی موفقیعتمو میشنون با قیافا وحشتناک حتی زورشون میاد جواب سلام بدن .

عزیز دل مامان من سالها مورد حسادت واقع می شد چون واقعا به عینه موش تو کارش می دوندند.

غیبت کردن ساده ترین کار افراد حسوده و کارای بد تر هم بلدن.

اما میشه به این سوالم دوست خوبم جواب صادقانه بدین؟

آیا شما هم پشت سرشون غیبت می کنید ؟

بیخیال شین درست میشه

عزیز دل مامان من سالها مورد حسادت واقع می شد چون واقعا به عینه موش تو کارش می دوندند. غیبت کردن ساد ...

من کسی رو ندارم ک غیبتشون کنم .شاید با مادرم بخاطر رفتاراشون درد دل کنم .چون واقعا وقت نیس

ببخشید ولی میشه بفرمایید در رفتارشون چی دید که حس می کنید بهتون حسادت می کنند؟؟؟ شاید این فکر شماست ...

نه واقعا وقتی تعداد میره بالا معمولا به اونی که ازشون سرتره حسادت میکنن.من دیدم به عینه.میرفتم آرایشگاه پشت سرم میرفتن تحقیق ببینن من چقد هزینه کردم

من کسی رو ندارم ک غیبتشون کنم .شاید با مادرم بخاطر رفتاراشون درد دل کنم .چون واقعا وقت نیس

درد و دل؟؟؟!!!

ببخشید گلم اینم یه نوع غیبته بدون شک 

هر کسی یه بهانه واسه غیبت داره

یکی می گه درد و دل

یکی می گه دلسوزی 

یکی می گه...

ببینید اونا چه حسود باشن چه نباشن نباید تاثیری رو زندگی شما و حتی فکرتون بذاره مگر اینکه ظلم بارزی بکنند مثلا مالی ازتون بگیرن یا آبروتونو ببرن یا ضرر جسمی بزنن

صرف یک سری اراجیف که پشت سر شما می گن نباید خودتون ناراحت کنید

شما دارید بهشون کمک می کنید اونا همینو می خوان 

اونا می خوان شما اونقدر اذیت بشی که با مامانت راجع به شون حرف بزنی و حتی وقت مبارک شما رو بگیرن که به جای سوالای مهم تر بیای اینجا تا حرف اونا رو بزنی

هیچی بهتر از این نیست که بزنی تو دهن آدم حسود با پیشرفتت 

با خودتون بگین اونا بی ارزش تر از این هستن که من بخوام راجع به شون حتی فکر کنم یا اوقات مادد دختریم رو به اونا اختصاص بدم.

درد و دل؟؟؟!!! ببخشید گلم اینم یه نوع غیبته بدون شک  هر کسی یه بهانه واسه غیبت داره یکی می گ ...

شاید شما راست میگید .اما اوم وقتی دلش میگیره از کارای دیگران یه جا میخوان خالی شن منم جز مادر کسی رو ندارم

چقدر مریض بودن اونا 

ولی جمعشون از هم پاشید الان سالی یه بارم همو نمیبینن.آخه دوستیشون دلی نبود از غصه ما بود.فک کن من و شوهرم از راه دور میومدیم اینجا هیچکدومشون تحویلمون نمیگرفتن

خب شاید اونا هم دلشوم از شما گرفته مثلا زیاد پز دادی بهشون 

حس میکنم شما جاری بهتر از خودت داری ک انقد این جاری حسودامو درک میکنی عرض کردم ک برا رابطه میرم سراغشون .