2777
2789
حس میکنم شما جاری بهتر از خودت داری ک انقد این جاری حسودامو درک میکنی عرض کردم ک برا رابطه میرم سراغ ...

نه گلم من اصلا جاری ندارم

هم خودم هم شوهرم تک فرزندیم

درکشون نمی کنم‌اونا رو 

البته شما رو هم درک نمی کنم

من مطمئنم شما هم به اونا حسادت داری وگرنه تاپیک نمی زدی راهکار بخوای واسه مقابله با اونت

حس میکنم شما جاری بهتر از خودت داری ک انقد این جاری حسودامو درک میکنی عرض کردم ک برا رابطه میرم سراغ ...

در ضمن کافر همه را به کیش خود پندارد

برای زنای حسود و خاله زنکی مثل شما دنیا همش با برتری طلبی تعریف می شه.

حتما جاری بهتر از خودم دارم خخخخخخ

نه عزیزم همه مثل شما نیستن که از سر حسادت و کم بینی از بالا به پایین به آدما نگاه کنن

لابد خودتو سر تر از جاری هات می دونی که فکر می کنی حسادتتو می کنن

درحالی که تو واقعیت شاید بر عکسه و اونا از شما بالاتر باشن

من جاری ندارم اما اگه داشتن عقده ای و حسود نبودم که ازاین فکرای دم پختکی بی کلاس بکنم که من سر ترن یا اونا 

بالا و پایین رو خدا تعیین می کنه نه من و شما

بخاطر نعمتایی که احیانا دارید یا ندارید حس برتری حال بهه زن نداشته باشید و مغرور نباشید همه دوستتون دارن

متنفرم از این جمله که من سر ترم و فلان و بهمان

سر و ته رو خدا می دونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ضمن کافر همه را به کیش خود پندارد برای زنای حسود و خاله زنکی مثل شما دنیا همش با برتری طلبی تعری ...

اتفاقا با حرف شما معلومه ک جاری حال گرفته و میسوزی وگرنه من اصن از حسادت نحرفیدم گفتم باهم هستن و با من ن و غیبت .شما الان با لحنتون مشخص کردید کی با کلاسه کی بی فرهنگ مطمنن شما خیلی حسودی و تمام

نه گلم من اصلا جاری ندارم هم خودم هم شوهرم تک فرزندیم درکشون نمی کنم‌اونا رو  البته شما رو ه ...

معلومه خیلی کوتاه فکری من راهکار خواستم واسه خوب بودن با اونا ن مث شما ک یه جور خوردی و حسود ی کردی و حالتو گرفتن ک حال بهم زن میحرفی

عزیزم منم دوتا جاری دارم ک باهم جون جونیند ولی من محل نمیذارم ک فکرم بخاد درگیرشون بشه.تحصیلاتم بیشتر از اوناس و موارد دیگه.ولی ارزش اینو نداره ک بخاطرشون اعصاب خودمو خورد کنم.پس شما هم بهتره محل نذاری و ب فکر خودت باشی😍😍

معلومه خیلی کوتاه فکری من راهکار خواستم واسه خوب بودن با اونا ن مث شما ک یه جور خوردی و حسود ی کردی ...

فعلا که بوی سوختنی شماست بلند شده

برین با همون مادره بافرهنگتون به غیبت پشت سر جاری ها برسین 

شما خاله زنکا مگه کاری جز این وراجی ها دارید؟؟؟

دقت کنی گفتم جاری ندارم.خیلی هم حسودم مثل تو 

حسود بودن یا نبودن من چیزی از ارزش های کم سوادی شما کم نمی کنه

در ضمن بشین تو آب یخ تا بوی گند سوخته ات شوهرتو ازت زده نکرده 

معلومه خیلی کوتاه فکری من راهکار خواستم واسه خوب بودن با اونا ن مث شما ک یه جور خوردی و حسود ی کردی ...

عقده حقارت داری که از مچ شدن دونفر با هم غمت گرفته؟؟

دروغ میگم؟؟؟

تو رو سنن اونا با هم مچ هستن یا نه؟سرت تو کار خودت باشه

بعد میای مردم رو در عوض نصیحت کوته فکر می خونی 

جنبه ندارین تاپیک نزنین

دوست داشتی همه بیان بگن مرده شور ریخت جاری ها تو ببره که انقدر حسودن یکی اومد گفت شاید تو هم حسودی اونا رو میکنی 

انقدر سوختی که برام نوشتی حتما جاریت ازت بهتره

نه خانم من اصلا جاری ندارم می خوای باور کن می خوای نکن 

کی هستی که باورت برام مهم باشه

تازه اگرم جاری داشتم که ازم سر تر بود مثل خواهر نداشتم میشد برام و مایه افتخارم بود با از خودم بهتر دوست باشم

همه مثل شما لوس نیستن تا کسی ازشون سرتر بود حسودیشون بشه

خودت به عنوان تاپیکت نگاه کن

راستش اصلا دوست نداشتم وارد تاپیکت بشم اما گفتم شاید نصیحتم در شما اثر کنه

عنوان تاپیکت منزجر کننده هست.

جاری بزرگم خوده شیطانه!!!چی کنم با هن مچ شدن؟؟؟

یه درصد فکر کن شوهرت یا مادر شوهرت یا حتی جاری هات یا اصلا فامیل خودت ببینن چنین دغدغه هایی داری و چه طرز فکری؟؟

دیگه شوهرت آدم حسابت می کنه اگه بفهمه انقدر خاله زنکی که از دوستی جارهات حرصت گرفته

توهین کردم چون توهین کردی

و در ضمن دیگه تو تاپیکت نمیام که اگه جوابم دادی بخونم

در حدی نیستی که بخوام به نظرت توجه کنم

قدیما زنای بی ارزش تو کوچه پس کوچه سبزی پاک می کردن و غیبت جاری رو می کردن حالا تو سایت و شبکه

هیچ فرقی نکرده باطن این کار زشت

ما که رفتیم عشق و حالمون رو تو زندگی بکنیم

تو بگو و بشین و بسوز با این افکار عصر یخبندانت

یه جور خوردی و حسودی کردی 

تو اول برو جمله بندی یاد بگیر بعد ادعای پیغمبری کن 

بابای حسود جون😗🍆🍆🍆🍆😗

یه جور خوردی و حسودی کردی  تو اول برو جمله بندی یاد بگیر بعد ادعای پیغمبری کن  بابای حسو ...

بترک .خخخخ .توام یاد بگیر چطور توفضای مجازی حرف بزنی .منظورمو کاش از خوردن ک گفتم میفهمیدی دیگه جوابتون رو نمیدم .جواب ابلهاک خاموشیست

عقده حقارت داری که از مچ شدن دونفر با هم غمت گرفته؟؟ دروغ میگم؟؟؟ تو رو سنن اونا با هم مچ هستن یا ...

خیلی خنده ام گرفت از طرز فکرو بیانتون .اتفاقا من غیبت دوسدارم ن میخام مث شما بد باشم .شما سواد نداری و انقد بی ادبانه حرف میزنی.شما بیمار روانی هستید حاضرم قسم بخورم .اصن تو کی باشی ک افراد دیگه رو نصیحت کنی خودت باید یه چند وقت بری روان پزشک با دارو درمان شی .اتفاقا شوهرم عاشقمه و میدونه حق با منه .شما مشکل داری ک تو فضای مجازی عقده هاتو خالی میکنی منکه شمارو نمیشناسم ک انقد از زندگی نداشته ات بگی ادم هایی ک واقعا نعمتی دارن ن باهاشون پز میدن ن انقد ندید بدید هستن ک ایجور گستاخانه صحبت کنن .درضمن من تایپک زدم واس دوستان دیگه شما اینجا چه غلطی میکنی .بوی سوختن تو اومد .باااااااااااای

عقده حقارت داری که از مچ شدن دونفر با هم غمت گرفته؟؟ دروغ میگم؟؟؟ تو رو سنن اونا با هم مچ هستن یا ...

در ضمن مرده شوره ریخت تورو ببرن .من جاری هامو دوسدارم حتی دوسندارم امثال شما دهن کثیفت بیاری من راهکار خواستم ن از شما از ادم های دلسوز .بیکاریا . 

در ضمن مرده شوره ریخت تورو ببرن .من جاری هامو دوسدارم حتی دوسندارم امثال شما دهن کثیفت بیاری من راهک ...

سلام دوست خوبم

عیب نداره هرچی از دهنتون در اومد بار من کردید فقط بخاطر این جمله که گفتم شاید شما پز می دی به اونا

اما می خوام بدونی آخرش من برنده شدم نه شما 

خدا رو شکر نوشتی جاری هاتو دوست داری ونظرت عوض شد راجع به اونا و منم همینو می خواستم .

اواش می گفتی شیطان هستن و حالا دوستشون داری .خوشحالم دوست عزیز که فهمیدی تو دنیا می شه آدم های بدتر از جاری هاتون وجود داشته باشن و الان قدرشونو می دونی .

در آخر اینکه نوشتی شوهرت عاشقته واقعا خوشحالم .امیدوارم همیشه عاشقت بمونه و با اینجور افکار به عشقتون صدمه وارد نشه.

ایشالا همیشه خوشبخت باشی 😙😙😙

ببخشید اگه سر به سرت گذاشتم همش بخاطر خودت بود