2777
2789
عنوان

چطور مهربون بودن و خونسرد بودن رو تمرین کنم و یاد بگیرم.

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 32 پست
اره . دوست دارم بچه ها راهکارهای عملی بگن.  بچه ها اگر کسی بلد نباشه محبت ظاهری و زبانی بکنه ب ...

دیگه محبت زبانی فقط تمرینه

چند تا جمله یاد بگیر سعی کنه در طول روز به همسرت بگی

راه میوفتی

اگه نگی راه نمیوفتی

اگه كسي حرف مزخرفي بهت زد كه آزار دهنده بود همش با خودت تكرار كن من نبايد تقاص بي شعوريه همه رو پس ب ...

با بخش اخر حرفات کامل ان موافقم . میدونم طرف تو این شرایط با من بده وگرنه یک ادم با چندین دوست  و ارتباط و فلانه

ولی متاسفانه ازش متنفر میشم. و این بزرگترین ضربه رو به من میزنه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه محبت زبانی فقط تمرینه چند تا جمله یاد بگیر سعی کنه در طول روز به همسرت بگی راه میوفتی اگه نگ ...

حق با تو هست. چرا این ها رو میدونم ولی کوتاهی میکنم . گریههههههههههههه

با بخش اخر حرفات کامل ان موافقم . میدونم طرف تو این شرایط با من بده وگرنه یک ادم با چندین دوست   ...

سعي كن تنفر نداشته باشي... من يه همكار دارم كه همه ميدونن به خون من تشنه ست... اگه ميتونست منو ميكشت... همه جوره زيراب منو زده... ولي من ازش متنفر نيستم... چون به نظرم خيلي ضعيف و حسود و بدبخته كه من ذهنشو پر كردم... بيشتر مواقع اصلاً بهش فكر نميكنم... بعضي وقتا هم با خودم ميگم خوش به حالش كه انقدر بي دغدغه ست كه همش در تلاشه براي بيچاره كردن من!!! خدا رو شاهد ميگيرم من كاري بهش ندارم...

در هر حال اينجور آدما رو بايد با ديد ترحم نگاه كرد...

دقیقا  مخصوصا جمله آخرت 👌

يه جا خوندم اشراف و بزرگان انگليس اينطور شناخته ميشدند كه شاديها و ناراحتيهاشون خيلي در ظاهرشون مشخص نبود... در واقع اينكه احساساتمون خيلي نمايان باشه نشانه تسلط نداشتن به خودمونه...

منم درون گرام احساساتم رو نميتونم با زبان بيان كنم ولى وقتى كسي بهم محبتى كنه تا براش جبران نكنم اروم نميگيرم حتى شده با هديه كوچيك يا موقعه اى كه ميدونم بهم نياز دارن بدون اينكه ازم درخواست بكنن ميرم كمك، 

يا وقتى ميرم خريد به كسايي كه ميدونم به فكرمن زنگ ميزنم و ميپرسم چيزى لازم نداريد؟

خيلى كارا هست كه بشه باهاش احساس خوبى كرد من موقعه  اى كه محبت ميكنم خودم بيشتر خوشحال ميشم تا طرفم 😄

راستى اصلا هم توقع تعريف و تمجيد و تشكر ندارم چون واسه دل خودم اينكارارو ميكنم

هر چند وقت يك بارم تو ذهنم يه ليست پر ميكنم از كسايي كه ازشون بدم مياد و دلمو شكستن ؛يكى يكى تيك ميزنم و پاكشون ميكنم و ميگم حلال حلال تقريبا سالى يه بار مث يه خونه تكونى بعدش خيلى سبك ميشم جالب اينجاست بعد از اون وقتى اونارو ميبينم گرمتر از هميشه باهاشون برخورد ميكنم كه تعجب ميكنن...

سعي كن تنفر نداشته باشي... من يه همكار دارم كه همه ميدونن به خون من تشنه ست... اگه ميتونست منو ميكشت ...

و اینکه ایا باهاش همکلام میشی ؟ یا قهری !! مثلا در حد سلام و علیک و کاری اره ولی بدونی درونی قهری

منم درون گرام احساساتم رو نميتونم با زبان بيان كنم ولى وقتى كسي بهم محبتى كنه تا براش جبران نكنم ارو ...

خیلی خوبه. خصلت های زیبایی داری هم محبت بدون منت و هم رها کردن گذشته و کینه ها