2777
2789
عنوان

چطور مهربون بودن و خونسرد بودن رو تمرین کنم و یاد بگیرم.

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 32 پست
پس حس قهر بودن هم نداری !!! 

نه باهاش قهر نيستم ولي سعي ميكنم كمتر باهاش روبرو بشم... چون ظاهراً آزارش ميدم...

فكر كن دهها نفر اومدن كارهايي كه بر ضد من كرده و حرفايي كه در موردم زده رو بهم گفتن!!! ولي خب باعث شده خودش چهره بدي پيدا كنه... نقطه ضعفشو براي همه رو كرده...

مثلاً رييسمون وقتي ازش شاكي ميشه و ميخواد اذيتش كنه جلوي اون از من تعريف ميكنه... يا مثلاً منشيمون ميخواد اذيتش كنه بهش به دروغ ميگه فلاني از تو خيلي بيشتر اضافه كاري ميگيره!!!

نه باهاش قهر نيستم ولي سعي ميكنم كمتر باهاش روبرو بشم... چون ظاهراً آزارش ميدم... فكر كن دهها ...

منم متاسفانه عمده مشکلم به محیط کار بر میگرده. طوری شده اصلا نمیدونم باید حرف بزنم یا کلا لال باشم. همین سکوت و ناراحتی به شدت کینه ای ام کرده و از طرف دیگه در سکوت ضربان قلبم هم بالا میره . میخوام در یک حالت خلسه و بی خیالی واقعی باشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم درون گرام احساساتم رو نميتونم با زبان بيان كنم ولى وقتى كسي بهم محبتى كنه تا براش جبران نكنم ارو ...

آفرین با بخش دوم صحبتات خیلی کیف کردم

ولی عزیزم این خصلت خوبی که اول صحبتات کردی رو خیلی مراقب باش تو خانواده شوهر پیاده نکنی😉😘