2777
2789
عنوان

رخت خواب نوزادی برای سیسمونی

8066 بازدید | 78 پست

سلام .به نظرتون رخت خواب از این حاضریا بخرم یا خودم از این پارچه های طرح کودکانه بگیرم و بدوزم ؟؟؟آماده ها رو میگن زود خراب میشه واقعا اینطوریه ؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا دخترم یه دست کوچیک حاضری گرفته بودیم جنسش خیلی خوب بود فقط تنها مشکلی که دارن نازکن برا بچه ای که تو هوای سرد بدنیا میاد مناسب نیست

براهمین برا پسر تو راهیم لحاف تشک اماده از پشم خریدم و پارچه طرح دار هم جداگانه 

یعنی برای تختش آماده بگیرم برای رخت خوابش پارچه طرحدهر خوب میشه ؟؟؟

اره منم پارچه طرح دار خریدم.اما نه ازاین خیلی بچگونه ها.یه طرح قشنگ.لزومی نداره براتخت اماده بگیری میتونی اونم خودت درست کنی 

🤣🤣نظرم عوض شد مامان نیکانم😍

من يه تشك و يه روتختي براي تخت گرفتم

يه دست نوزادي گرفتم كه عملا حتي براي بدو تولدم كوچيك بود

يه دست از اين الياف دارهاي چندتكه گرفتم تشكش كوچيكه پتوش نرم نيس بالششم خوب نيس

يه دست رختخواب دادم دوختن برام با پشم فقط اون خوبه يه تشك خيلي بزرگ يه لحاف نازك يه بالش مربع نيم متر در نيم متر با ارتفاع خيلي خيلي كم

اينا خوبن

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي